logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: Status på grundspillet, kun én kan komme ind - og lidt om dårlig aarhusiansk kommunikation

Mediano Superliga: Status på grundspillet, kun én kan komme ind - og lidt om dårlig aarhusiansk kommunikation

Værsgo! Her har du halvanden times gennemgang af Superligaen og 13. spillerunde. Der bliver gjort status, snakket AGF, top 6 og mere til, når sportsredaktør på Jyllands-Posten, Troels Henriksen og Medianos chefredaktør, Peter Brüchmann folder sig ud.

Af Sture Sandø

Landsholdspausen er endelig ovre, og det betyder, at vi har taget 13. runde under kærlig behandling i Mediano Superliga. I panelet sidder Troels Henriksen, sportsredaktør på Jyllands-Posten, og Medianos Peter Brüchmann, og sammen med vært Sture Sandø gør de status på den første halvdel af grundspillet.

Hvordan står det til i Esbjerg, hvor Colin Todd i flere omgange har været ude med meget hård kritik af sin egen trup? Senest mandag, udtalte han, at nogle af hans spillere ikke burde være en del af truppen – en kontroversiel udmelding, men måske også nødvendig?

At FC København bliver mestre, er det ikke to meninger om, men hvad gør det ved ligaen, at de er så dominerende? Står københavnerne tilbage som de eneste vindere og resten som tabere?

Panelet diskuterer blandt andet, om det er en fordel med en entydig dominans fulgt af europæisk succes - eller om jævnbyrdighed i sig selv er et mål og et ønske.

Var det en klar fejl, da ledelsen i AGF meldte ud, at man går efter at komme i top 6? Har Glen Riddersholm og sportschef Jens Andersson fået de rigtige betingelser til at indfri den målsætning? Og hvor meget falder det tilbage på Riddersholm, at holdet blot har vundet en enkelt kamp siden runde 2?

Panelet vender også top 6. Kommer AaB tilbage, og hvis de gør, hvem skal de så skubbe ud? Kan SønderjyskE fortsætte den imponerende stime og få medaljer igen? Hos Medianos partner Oddset er der odds 20 på, at SønderjyskE ender som nummer to – og det mener panelet ikke er et helt dumt odds. Hør hvorfor i dagens udsendelse.

Topfoto: Getty Images/Lars Rønbøg

Mediano CL: Overraskelsen ligger og lurer i Leicester

Mediano CL: Overraskelsen ligger og lurer i Leicester

Glinvads La Liga-klumme:  Agurkeavlerne fra forstaden og den 102-årige superfan

Glinvads La Liga-klumme: Agurkeavlerne fra forstaden og den 102-årige superfan