logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Glem Guardiola mod Barca: Her er rundens bedste underholdning

Mediano CL: Glem Guardiola mod Barca: Her er rundens bedste underholdning

Onsdag er lig stjernetræf i Champions League, men den bedste underholdning finder du langt fra stjernestøvet. Hør hvorfor når denne uges Champions League-panel bestående af Christian Wolny & Magnus Kraft gør os klogere.

Af Daniel Sichlau

Rundens største opgør står mellem Barcelona og Manchester City onsdag aften, hvor narrativet er yderst interessant, da flere nøglepersoner går igen i begge klubbers historie. Mest interessant må det være, at Pep Guardiola vender tilbage til Camp Nou, og denne gang med et engelsk mandskab. Et mandskab som, en førsteplads til trods i den hjemlige Premier League, ikke er helt uden skønhedsfejl.

Blandt de mere kuriøse spilforslag, der bliver trukket op af hatten, er spillet til odds 35,00 på at Sergio Agüero brænder et straffespark i kampen. Det skal ses i lyset af en uhørt dårlig statistik på netop straffe her på det sidste. Vores faste og yderst kyndige paneldeltager Christian Wolny, mener at kampen bliver en festlig affære med mange mål, og så god værdi i spillet over 3,5 mål til odds 1.97

Et andet storhold som skal i spil onsdag aften er Bayern München, hvor det halter en smule for Ancelottis tropper, der dog stadig er klare favoritter i den hjemlige Bundesliga, såvel som i kampen mod Philip Cocus PSV Eindhoven. Her tager Magnus Kraft os gennem en analyse af PSV's Æredivision-taktik og deres Champions League-taktik.

Som den kvikke Mediano-læser måske allerede havde spottet på artiklens billede, så er det selvfølgelig Celtic mod Gladbach, der får panelet og i særdeleshed Christian Wolny op af stolen. Wolny, der ved Gud har set lidt af hvert når det kommer til europæisk fodbold, er ikke i tvivl: Det her bliver den mest underholdende kamp, hvor vi med lidt held får et par danskere i spil, når Sviatchenko og Jannick Vestergaards klubber tørner sammen. Det skyldes i særdeleshed Celtic, som Wolny beskriver således:

Jeg elsker at se dem i Champions League, for de udfordrer alt det forudsigelige og kalkulerede. Det er al energi samlet i ét fodboldhold i 90 minutter, og så skal det bare brændes af.

Der er lagt i kakkelovnen til endnu en fornem europæisk aften, og du kan varme op til den med denne onsdagsudgave af Mediano CL.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset

Foto: Mark Runnacles / Stringer

Boganmeldelse: A Yorkshire Tragedy - da minerne lukkede, forsvandt storheden

Boganmeldelse: A Yorkshire Tragedy - da minerne lukkede, forsvandt storheden

Mediano PL: Mourinho købte sig tid mod Liverpool

Mediano PL: Mourinho købte sig tid mod Liverpool