logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Udlænding eller dansk? Med Allardyce på druk og Søren A på golfbanen

Fodboldministeriet: Udlænding eller dansk? Med Allardyce på druk og Søren A på golfbanen

Skal truppen have en overvægt af danskere eller udlændinge? Er det okay, at spillerne tager på en kort tur til hjemlandet, når der for eksempel er landskampspause? Og kan det rent faktisk være en fordel? Hvad var det for nogle ture Big Sam arrangerede for holdet til Dubai, da han var træner for Landsholds-Lars? Og hvordan er Fodboldministeriets helt Søren Andersen på en golfbane? Få svar på alle spørgsmålene i 6. udgave af Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny og Sture Sandø

Fodboldministeriet er på banen igen og byder denne gang på en stor omgang psykologisk nødhjælp til en hårdt ramt Producer-Sture. Nederlaget i bundbraget mod OB har som forventet gjort mere end ondt på den stakkels AGF-fan. Så Wolny og Landsholds-Lars vælger emner ud fra det, som Sture har brug for at høre. Der diskuteres om, hvorfor det ikke nødvendigvis er bedre at have en trup med mange danskere frem for udlændinge i Superligaen, og Ministeriet tager også fat i Stures frustration over, at spillerne tager på miniferier umiddelbart efter et nederlag frem for at knokle lidt ekstra på træningsbanen. Landsholds-Lars er ikke i tvivl om, at det er en god ting at smutte på en lille tur væk fra trædemøllen. Og han hiver en flot anekdote om en programsat druktur i Dubai med Sam Allardyce for at understrege pointen, mens Wolny namedropper David Beckham i et andet eksempel.

”De der støvler kan du godt lade ligge derhjemme, knægt. Denne her tur handler kun om at drikke alkohol” Lars Jacobsen-quiz’en ændrer lidt form igen for at imødekomme kritikken fra hovedpersonen selv, men alligevel ender den med den måske dårligste stemning i Fodboldministeriets historie. Heldigvis forlader de to værter hinanden i godt humør alligevel. At deres Tottenham slog Manchester City hjælper lidt, men den store stemningsløfter er som altid Søren Andersen Nyt, hvor Lars Jacobsen igen hiver flotte historier op fra glemmekassen. Denne gang kommer vi på golfbanen med Ministeriets absolutte yndlingsspiller Søren A. Og så er der debut i anekdotekategorien til en anden stor Superligabomber, da Per Pedersen pludselig også kommer på banen. Ingen af dem vil du gå glip af.

Alt sammen får du i 6. udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller I-pad ved at ved at abonnere på podcasten i I-tunes eller Soundcloud.

Topfoto: Getty Images/Alex Livesey

Superliga podcast: David Nielsen om Lyngbys succes og de, der har overrasket ham mest i Superligaen

Superliga podcast: David Nielsen om Lyngbys succes og de, der har overrasket ham mest i Superligaen

Her er forklaringen på, at Wayne Hennessey aldrig bliver en legende

Her er forklaringen på, at Wayne Hennessey aldrig bliver en legende