logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Der var en mening med Guardiolas mærkværdige eksperimenter mod Barcelona

Mediano CL: Der var en mening med Guardiolas mærkværdige eksperimenter mod Barcelona

Champions League står i returkampenes tegn i denne uge. Heldigvis er der stadig rigeligt at tale om, når Christian Wolny og Jonathan Hartmann giver os svar på alt fra Besiktas klare styrker til Pep Guardiolas taktiske eksperimenter.

Af Daniel Sichlau

Der findes mange måder at have is i maven på, men Pep Guardiola tog prisen med sin taktiske tombola i sidste rundes opgør mod Barcelona. Det er konklusionen fra Mediano CL-panelet, der i denne uge består af Christian Wolny og Jonathan Hartmann. Især var Wolny ikke i tvivl om at Manchester City-fansenes kritik af Guardiolas valg, ikke påvirker Pep det mindste. Tværtimod. 
 

Han (Pep) tænker meget længere frem end Manchester Citys fans gør, og han har tidligere bevist, at han tænker så langt frem at han ved hvor hans hold skal hen. (...) En udekamp mod Barcelona er en unik mulighed for en træner, for at finde ud af hvor hans hold står.
— Christian Wolny

Foruden analysen af Guardiolas taktiske eksperimenter for 2 uger siden, så vi også nærmere på Barcelonas tilstand netop nu, og her var Jonathan Hartmann ikke i tvivl: Barcelona er endnu ikke alt-dominerende, og Enrique er dermed ikke nået helt i mål endnu med den proces, han har sat i gang. Især er skadeslisten en hindring for det catalanske mandskab, der må se langt efter Pique, Alba og Iniesta inden aftenens kamp mod Manchester City. Det ændrer dog ikke på at panelet stadig ser en stor fidus i at spille på en Barcelona-sejr til odds 2,40

Der blev også tid til at tale om den tidlige tirsdagskamp, hvor Besiktas tager imod Napoli, hjemme i Istanbul. Her skal Sarris mandskab revanchere sidste rundes nederlag i egen hule, trods Napolis massive dominans.  Hvad angik kampen i den tyrkiske heksekeddel, kunne Wolny øjne muligheden for at et af mandskaberne får et rødt kort i kampen til odds 3,50.

Sidst, men ikke mindst, vendte panelet PSV Eindhoven og i særdeleshed cheftræner Cocus mærkværdige taktiske justering. Hartmann kunne ikke forstå hvorfor Cocu valgte at afvige fra den normalt så succesfulde opskrift med 5 mand i bagkæden, og så det som en decideret fejlvurdering. Wolny fortalte om Ancelottis mandskab, der trods en smule slinger i valsen, har fået en ro over sig. Men hvad kan man ellers forvente af en af international fodbolds helt store gentlemen? 

Hør med og få alle de nødvendige statistikker, analyser og gode input inden denne tirsdags kampe. 

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset. 
Husk at du kan være med i 'DM i Oddset' der ruller netop nu. Læs mere på danskespil.dk/oddsdm

Foto: Chris Brunskill / Getty Images

Mediano PL: Er filmen igen knækket for Moyes?

Mediano PL: Er filmen igen knækket for Moyes?

Fodboldministeriet: Klubflytteri og Søren Andersen på golfbanen pt. II

Fodboldministeriet: Klubflytteri og Søren Andersen på golfbanen pt. II