logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Er filmen igen knækket for Moyes?

Mediano PL: Er filmen igen knækket for Moyes?

Sunderland og Moyes er i krise, og The Black Cats kan meget vel havne i samme situation som Aston Villa, Chelsea har for alvor fundet melodien under Conte, og Arsenal oser af mesterskab. Det og meget andet er på menuen, når denne uges panel bestående af Johannes Thorup og Niels Harild, byder velkommen i Cirkus Premier League.

Af Daniel Sichlau

Historien om David Moyes er historien om en træner, der lod sig lokke af den smukke kvinde i den anden by, men blev afvist på det groveste, og siden da har karrieren været én lang nedtur. Så kontant er, redaktør på Discovery Networks, Niels Harilds syn på Sunderland-træneren, der stadig har sin første Premier League-sejr til gode i denne sæson. Det hele kan dog ikke tørres af på den nye mand i spidsen. Klubben har hovedansvaret for den forfejlede scoutingindsats, og spillerne er ikke på Premier League-niveau er analysen fra Johannes Thorup, akademitræner i FCN. Lige nu får man pengene 1,25 gangene igen, hvis Sunderland rykker ned fra Premier League.

Foruden den dårlige form i det nordengelske ser panelet også nærmere på Tottenhams målfattige stime. 2 mål i 3 kampe taler sit eget tydelige sprog, og fraværet af Kane så absolut til at mærke. Her kommer Thorup blandt andet ind på, hvor det er Vincent Janssen ikke matcher Kane, og hvor Pochettino fejler taktisk. 


Leicester får også en tur i Thorups taktiske værksted, hvor et begreb som stikpres bliver introduceret. Her får Daniel Sichlau svar på, hvordan Leicester lukkede Christian Eriksen ned, og hvorfor Vardy er så møgirriterende at spille overfor. Netop Leicester møder Tony Pulis og WBA på søndag, hvor en Leicester-sejr giver pengene 1,75 igen på Oddset.

Panelet tager også et grundigt blik på Mourinhos triste tilværelse i Manchester, Klopps Cirkus, Stokes fremragende stime og meget mere i denne uges udgave af Mediano PL.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset.
Husk at du kan være i 'DM i Oddset'. Læs mere på danskespil.dk/oddsdm

Foto: Chris Kavangh / Getty Images

Mediano CL: Tør Ståle gå efter 3 point i aften?

Mediano CL: Tør Ståle gå efter 3 point i aften?

Mediano CL: Der var en mening med Guardiolas mærkværdige eksperimenter mod Barcelona

Mediano CL: Der var en mening med Guardiolas mærkværdige eksperimenter mod Barcelona