logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

En rigtig Mediano Special uge: Fire lande - fire storkampe - fire podcasts

En rigtig Mediano Special uge: Fire lande - fire storkampe - fire podcasts

Velkommen til en rigtig stor fodbold-weekend i Europa. Mediano tager dig med Europa rundt og har dækket op med rigtig mange timers podcast til dig.

Landskampspausen er slut. Og hvilken genstart af de store ligaer. Der er storkampe i alle de fire store ligaer i Europa, og det markerer Mediano ved at give dig mere end fire timers optakt til de store ligaer - og det er altså udover vores normale produktioner.

Hør bare her:

Premier League: Manchester United-Arsenal

Lørdag kl. 13.30: Der er følelser og fodboldhistorie i luften for alle pengene, når Manchester United og Arsenal mødes på Old Trafford. De får en grundig og underholdende tur i Mediano-maskinen, når Discovery Networks folk, Niels Harrild og Kian Fonoudi, går langt ned i dette klassiske møde, hvor Jose Mourinho og Arsene Wenger tager endnu en tur i manager-manegen, denne gang med lidt andre fortegn, end man har været vant til de seneste år. Mediano PL-vært Daniel Sichlau byder velkommen til den udsendelse.

6'eren har denne kamp som Match of the Week med optakt fra kl. 12.00.

Bundesligaen: Borussia Dortmund-Bayern München

Lørdag kl. 18.30: Samme dag kigger vi på lørdagens møde mellem Borussia Dortmund og Bayern München fra Bundesligaen. Martin Krag, medstifter af bulibold.dk har besøg af fodboldjournalisten Arnela Muminovic og Eurosports Henrik Hvillum, og de suppleres af journalist og redaktør på bulibold.dk Nicolai Lisberg, der er med fra Barcelona via Skype. De kigger på en kamp, der måske nok er mellem nr. 1 og nr. 5, men rummer alle de dimensioner, man kan drømme om med fodboldhistorie, fankultur og glamour. Kampen sendes på Eurosport 2.

La Liga: Atletico Madrid-Real Madrid

Lørdag kl. 20.45: Oplevelsen lørdag aften er derbyet mellem Atletico Madrid og Real Madrid. Discovery Networks Morten Glinvad og Lyngbys akademitræner Jonathan Hartmann - der i parentes bemærket var en af bagmændene bag podcasten Viva La Liga - tager dig helt i de aktuelle maskinrum i Madrid og kigger på gentagelsen af Champions League-finalen fra 2013/14 og 2015/16. Vi får historien om Diego Simeone, om Vicente Calderon, der skal rives ned efter denne sæson og går tæt på Zinedine Zidanes Real-projekt. Vært på den udsendelse er Peter Brüchmann. Kampen sendes i Danmark på 3+ med optakt fra 20.30.

Serie A: AC Milan-Inter

Søndag kl. 20.45: Endelig har vi optaget vores Serie A-udsendelse, hvor vi kigger på mødet mellem AC Milan og Inter. Jacob Staehelin har besøg af fodboldjournalisten Asker Hedegaard Boye og Dan Pedersen, ansat i DBU København og stifter af fodboldsitet 11v11.dk. Kinesiske ejere har købt både Milan og Inter. Sidstnævnte har fyret træneren og fundet en ny, mens spekulationer om Diego Simeone og et job i Inter i fremtiden tager til. Her kigger vi både på holdenes aktuelle situation, de nye ejerskaber og de historiske rivaliseringer. Den kamp sendes på 6'eren med optakt fra 20.30.

Medianos partner på de fleste af disse udsendelser er Danske Spil og Oddset. Husk at besøge dette site - oddset.dk/mediano -  så vores partner kan se, at du kommer fra Mediano og dermed sikre, at du også fremover får masser af kvalitets indhold i dit podcast-feed.

Udover disse fire sær-udsendelser får du i denne uge også:

  • Mediano Superliga med Francis Dickoh og Peter Brüchmann - hør nedenfor.
  • Fodboldministeriet med Christian Wolny, Lars Jacobsen og Producer-Sture - hør nedenfor.
  • Og et interview med Guillem Balague, der netop har udgivet en biografi om Cristiano Ronaldo.

Foto: Getty Images/Matthew Ashton

Reportage: Liverpool tror igen på succes - Top Of The League La`

Reportage: Liverpool tror igen på succes - Top Of The League La`

Derby della Madonnina - når djævlen og slangen kæmper om Jomfru Marias gunst

Derby della Madonnina - når djævlen og slangen kæmper om Jomfru Marias gunst