logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Special: Interview med Guillem Balagué - forfatter til Ronaldo-biografien

Mediano Special: Interview med Guillem Balagué - forfatter til Ronaldo-biografien

Podcast: Dyk ned i paradokset Cristiano Ronaldo med den spanske forfatter Guillem Balagué, hvis bog om Ronaldo lige er udkommet på dansk. Det er historien om en fortabt, lille dreng, der er blevet verdens bedste målscorer, men som aldrig lærte basale menneskefærdigheder

Af Jacob Staehelin

- En fortabt, lille dreng.

Sådan karakteriserer den prisbelønnede forfatter og journalist Cristiano Ronaldo. For det er langt fra et glansbillede, der bliver tegnet af Real Madrid-stjernen, der har transcenderet sin sport og er blevet et verdensomspændende brand.

Cristiano Ronaldo har ikke selv medvirket i bogen, men på mange måder har det været en gave for biografien, selvom det ikke var, hvad Guillem Balagué ønskede.

- Der er ikke kun én sandhed derude. Jeg har forsøgt at finde frem til det billede, jeg mener, er retvisende, siger han i denne podcast.

- Cristiano er en sammensat person, men mest af alt higer han efter kærlighed. Han siger, at han ved, hvem der hader ham, men hans ønske er, at alle skal elske ham, siger Guillem Balagué, der brugte et år på at have samtaler med mennesker, der kender Ronaldo i Portugal, England og Spanien.

Så lyt med her til en diskussion om mennesket Ronaldo, og de mange paradokser, der præger ham. For selvom han er en af fodboldens største stjerner, så er Balagué ikke overbevist om, at Ronaldo i virkeligheden elsker fodbold helt så højt. 

Bogen, der er udgivet på People's Press, er i handlen nu.

 

Køb den her:

Foto: Getty Images

Serie A podcast: Stor optakt til Milan-Inter

Serie A podcast: Stor optakt til Milan-Inter

Bundesliga podcast: Stor optakt til Dortmund-Bayern München

Bundesliga podcast: Stor optakt til Dortmund-Bayern München