logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Er Manchester United bedre uden Zlatan?

Mediano PL: Er Manchester United bedre uden Zlatan?

Premier Leagues mest uheldige hold hedder Manchester United, ihvertfald hvis man spørger José Mourinho. I denne 12. runde af Mediano PL, ser vi nærmere på opgøret og forsøger at blive klogere på United med og uden Zlatan.

Af Daniel Sichlau

Joy to the world. Næste landskampspause er i marts 2017, og det fejrer vi på behørig vis i Mediano PL, hvor panelet bestående af Niels Harild og Johannes Thorup fører os sikkert gennem 12. spillerunde i Premier League. Vi praktiserer også en form for parterapi, da Niels Harild bedrog den gode Thorup i sidste uges optaktsudsendelse med Kiano Fonoudi.

Vi entrerer dog også Professor Thorups taktiske laboratorium, hvor især Mourinhos greb i den taktiske værkstøjskasse bliver endevendt. Hvad er det Michael Carrick gør rigtigt? Hvordan har Juan Mata og Ander Herrera egentlig løftet deres niveau så højt? Og er Manchester United egentlig bedre uden Zlatan Ibrahimovic i startopstillingen? Harild ser ingen grund til at dømme United ude af topstriden endnu, selvom oddsene på at Mourinho og co. ender i Top 4 er 3,20 lige nu på Oddset.

Vi sætter selvfølgelig også fokus på opgørt på St. Marys, hvor hætteklædte Jürgen Klopp ikke var lige så engageret på sidelinjen, som vi plejer at se ham. Burde han skifte tidligere ind? Har han fået styr på defensiven? Og siger det mere om Pierre-Emil Højbjerg end om Liverpool, at Højbjerg ikke 'har mødt et bedre hold en Liverpool'?

På White Hart Lane må de prise sig lykkelige for Harry Kanes genkomst, Sons energiske indhop og Nordtveits håbløse defensive indsats. Harild mener at Tottenham så skidt ud, Thorup er uenig. Enigheden spreder sig dog i lokalet, da snakken falder på næste weekends opgør mellem Chelsea og Tottenham. Her er Chelsea klare favoritter, hvilket også afspejles på Oddset, hvor en sejr giver odds 1,75

Programmet præsenteres i samarbejde med Medianos partner Oddset.

Foto: Athena Pictures / Getty Images

Mediano CL: Der er noget der ikke fungerer i Barcelona

Mediano CL: Der er noget der ikke fungerer i Barcelona

Mediano CL: Santander og Cornelius' fravær er ikke en katastrofe

Mediano CL: Santander og Cornelius' fravær er ikke en katastrofe