logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Der er noget der ikke fungerer i Barcelona

Mediano CL: Der er noget der ikke fungerer i Barcelona

Det knirker en smule i Barcelonas ellers velsmurte maskine, noget fungerer ikke rigtigt. Lyt med når Mediano CL forsøger at svar på hvorfor.

Af Daniel Sichlau

Listen over stjerner i Barcelona er lang, men det succesrige mandskab kan ikke rigtig få det til at fungere for tiden. Ydmygelsen på Etihad i Champions Leagues 4. spillerunde var symptomatisk for et hold, der mangler Mr. Limfod og en Busquets anno 2015. 
I denne udsendelse tager Jonathan Hartmann fat i problemets kerne, og gør os klogere på hvorfor det er så svært for catalanerne. Vores anden paneldeltager, Christian Wolny, giver os også sin udlægning af Celtics berettigelse i Champions League. Celtic har et af Europas bedste hjemmepublikum, og netop den faktor gør at en overraskelse måske kan finde sted i aftenens opgør, hvor Celtic eller uafgjort giver odds 3,95 hos Oddset.

Vi ser også nærmere på Arsenals 'gratis' omgang mod Paris SG. Begge hold har avanceret til 8-delsfinalerne, men med Arsenals ikoniske lodtrækningsuheld, kan det være at der skal sikres en førsteplads for at vide sig nogenlunde sikre. De møder Paris SG der har haft en lidt svingende start på sæsonen, og som nu ligger i tæt løb med både Nice og Monaco i den franske Ligue 1. Det kan Arsene Wengers mandskab måske udnytte og en Arsenal-sejr giver pengene 2,55 gange igen, hvis man tror at The Gunners lykkes med deres forehavende.

Sidst, men ikke mindst, tager vi fat på Borussia Mönchengladbachs hjemmekamp mod Manchester City, hvor Pep Guardiola kan sikre Manchester-klubben videre avancement, men det kræver 3 point for at være helt sikre på det. 

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset.

Foto: Ian McNicol / Getty Images 

Joey Bartons biografi: Hans version af dét røde kort

Joey Bartons biografi: Hans version af dét røde kort

Mediano PL: Er Manchester United bedre uden Zlatan?

Mediano PL: Er Manchester United bedre uden Zlatan?