logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Spørgsmål Special

Fodboldministeriet: Spørgsmål Special

Hvilke restauranter bør man besøge i Empoli? Hvem er den flotteste spiller, Landsholds-Lars har spillet sammen med?  Og hvad stiller vi op med robotternes indtog i samfundet? Fodboldministeriet svarer efter bedste evne på de spørgsmål, der er tikket ind i løbet af de sidste par måneder.

Af Christian Wolny og Sture Sandø

Fodboldministeriet har i længere tid lovet at lave en specialudgave, hvor Wolny, Landsholds-Lars og Producer-Sture forsøger at svare på alle de spørgsmål, de har modtaget, men ikke har nået at besvare, i løbet af de første 10 podcasts. Nu er tiden kommet til at leve op til det løfte. Eller i hvert fald nå så langt som muligt med det.

For de tre herrer gik ind i studiet med over 200 spørgsmål printet ud fra mailboksen og Twitter. Og selv om de svarede på dem i vilkårlig rækkefølge, helt indtil næste podcasthold smed trioen ud af Pirlos hule for at komme til, så kom de kun knap halvvejs i bunken.

Variationen på spørgsmålene fra lytterne viste sig at være lige så stor som forventet, og Lars’ humør løftede sig løbende med dem efter en ellers, som altid, gnaven start på programmet fra hans side.

Ministeriet svarer i Spørgsmål Special på alt fra gode frokostrestauranter i Empoli, hvorfor OB ikke længere tiltrækker de bedste talenter på Fyn, hvad Lars synes man skal gøre ved den tekniske revolution, hvor menneskets arbejdskraft snart er til overs, hvor meget spillerne på bane ser og hører fra tribunerne og til, hvem den mest undervurderede holdkammerat Lars nogensinde er? De tre svarer som altid på alt efter bedste evne.

Alt sammen får du i 11. udgave af Fodboldministeriet, Spørgsmål Special, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Glinvads La Liga-klumme: Sevilla tabte slaget men vandt hjerterne

Glinvads La Liga-klumme: Sevilla tabte slaget men vandt hjerterne

Mediano Superliga: Tæt på Brøndbys Jan Bech, FCK under og efter Ståle og krise i provinsen

Mediano Superliga: Tæt på Brøndbys Jan Bech, FCK under og efter Ståle og krise i provinsen