logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: "Dear Mr. Graham"

Mediano PL: "Dear Mr. Graham"

Der er smæk på når Mads Junker og Kian Fonoudi gør os både klogere og gladere i dette forrygende afsnit af Mediano PL. It's a great enterprise.

Af Daniel Sichlau

Hvad skal man lave når man sidder i Swanseas omklædningsrum, og skal vente på en interviewaftale? Kian Fonoudi agerer selvfølgelig detektiv og finder fanmail fra Mr. Wu til ingen ringere end legendariske Danny Graham. Mr. Wu's gebrokne engelsk skyldes højest sandsynligt en tur i Google Translate, og det bliver kun sjovere af at der medfulgte en svarkuvert. Kian gav sig selvfølgelig til at svare vores ven Wu.

I den seriøse afdeling debatterer panelet om Loris Karius var skyldig i kampen mod West Ham, og om det overhoved kunne kaldes et drop. Kian giver målmandsanalyser med eksempler fra sin glorværdige karriere som målmand i Danmarksserien. Mads Junker dykker yderligere ned i Liverpool, hvor han mener at der mangler vinderkultur på holdet, især i Coutinhos fravær. 

I Mediano PL tager vi os selvfølgelig også tiden til at uddele ros til Watfords Okaka og Palace' Zaha, mens Guardiola får en tur over knæet. Er geniale Guardiola så genial igen? Og hvornår stopper John Stones egentlig med at bakke tilbage i banen? 

Det og meget andet i denne uges udgave af Mediano PL.
Husk at abonnere på Mediano PL din podcastapp, så får du altid de friske episoder i feedet.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset

Foto: Matthew Aston / Getty Images

Superliga podcast - Hvem har lavet efterårets største præstation: Ståle Solbakken eller Alexander Zorniger? Og er det slut for Thorup?

Superliga podcast - Hvem har lavet efterårets største præstation: Ståle Solbakken eller Alexander Zorniger? Og er det slut for Thorup?

Fodboldministeriet: Jul, double-quiz & Per P på bumletur

Fodboldministeriet: Jul, double-quiz & Per P på bumletur