logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano bulibold: Wer wird Wintermeister? - Optakt til FC Bayern - RB Leipzig

Mediano bulibold: Wer wird Wintermeister? - Optakt til FC Bayern - RB Leipzig

Bayern må som vanligt påtage sig favoritrollen, når de er værter på Allianz Arena på onsdag. Men Ralph Hasenhüttls upåagtede Leipzig-hold kommer ikke til at stille sig tilbage, så kunne de nemlig lige så godt blive hjemme, som sportschef Rangnick har udtalt. Brug en time på at lade Mediano bulibold klæde dig på til den direkte duel om Bundesligaens førstepladsen.

AF STURE SANDØ

I årets sidste udgave af Mediano bulibold bages der op til onsdagens brag i München mellem FC Bayern og RB Leipzig. Panelet bestående af Nicolai LIsberg og Oscar Rothstein diskuterer Leipzigs muligheder for at gentage Hoffenheims kunststykke fra 2008 - at blive Wintermeister) som oprykker (kampen på onsdag er blot 16. runde, så den "ægte" Herbstmeister findes først til januar). Fokus er på det sportslige - det udenom tager vi en anden gang.

Hvilke spillere bliver afgørende for de to hold? Skal vi igen vente 999 minutter på at se et mål fra Thomas Müller? Hvad kommer det til at betyde, hvis Lahm ikke bliver klar? Kroner Timo Werner sit efterår med en scoring mod mestrene? Og hvordan skal Leipzig stække Bayern?

Panelet vender også holdenes form. Bayern skulle bruge et drømmehug fra Douglas Costa, for at hente en sejr mod bundproppen Darmstadt, mens Leipzig i sikker stil kørte hen over Hertha Berlin. Sydtyskerne har desuden blot tre dages restitution mod Østtyskernes fire - kommer det mon til at spille en rolle for Ancelotti, når Hasenhüttls hurtige unge folk kommer på besøg til historiens første opgør mellem Bayern og Leipzig.

Lyt med og bliv klædt på til efterårets største kamp i Bundesligaen!

Foto: City-Press/Getty Images

Glinvads La Liga-klumme:  Balancegang i Baskerlandet

Glinvads La Liga-klumme: Balancegang i Baskerlandet

Gør klar til Merseyside Monday

Gør klar til Merseyside Monday