logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

"Selvfølgelig skulle Big Sam tilbage, eller skulle han? Hvor er moralen?"

"Selvfølgelig skulle Big Sam tilbage, eller skulle han? Hvor er moralen?"

Big Sam er tilbage, Lex Luthor var kryptonit for Swansea, Roberto Firmino fik for meget eggnog, og Chelsea er ved at arrangere mesterskabsparaden. Velkommen til årets sidste udgave af Mediano PL, hvor der også quizzes og efterårets hold sættes.

Af Daniel Sichlau

Så kan der snart ikke sendes flere rock, pop- og filmstjerner i graven. 2016 er ved at gå på hæld, men inden nytårstorsken forhåbentlig får lov til at blive liggende i køledisken til fordel for et par gedigne højrebsbøffer, og din onkel skal ud og risikere livet for en hjemmelavet Aalborg-bombe, så skal du selvfølgelig have årets sidste Mediano PL med dig i ørerne.

Vi har inviteret Adam Møller Gomaa og Niels Harild ind til en time plus det løse, hvor Boxing Day blev overskygget af adskillige personsager. Var kvajekvoten opbrugt for Pardew? Er Huw Jenkins én stor spasmager? Og hvad skal Klopp gøre hvis Roberto Firmino får et spritdom i det nye år?

Panelet forudsiger også dele af det nye år. Siger vi farvel til Arsené Wenger når sæsonen er forbi? Scorer Benteke flere mål end Defoe? Og formår et Premier League-hold at spille sig i finalen i Europa League? Du kan være med i vores nytårsquiz

Vi sætter også efterårets hold, hvor Gomaas helt store helt får lov at optræde, og til sidst får vi markeret efterårets ups & downs.

Tak fordi I har lyttet med. Vi høres ved i det nye år til endnu mere Premier League-nørderi og debat.

Programmet præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset.
Vi høres ved i 2017, hvor Oddset fortsat vil støtte op om Danmarks stærke fodboldmedie. 

Foto: Laurence Griffiths & Richard Heathcote / Getty Images

Fodboldministeriets Nytårsspecial

Fodboldministeriets Nytårsspecial

Nytår - her er dit Mediano anno 2017

Nytår - her er dit Mediano anno 2017