logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Langtidsskader og Per P som spillende træner

Fodboldministeriet: Langtidsskader og Per P som spillende træner

En rødglødende Landsholds-Lars, langtidsskader, en genistreg fra Per P på trænerbænken og lidt dårlig hukommelse - det er ingredienserne i Fodboldministeriet denne uge.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

15. udgave af Fodboldministeriet ligger nu klar til både download og stream. I denne uge vurderer Landsholds-Lars selv, at han befinder sig på ”rødglødende” i sin egen raseri-skala, da han starter podcasten op med Christian Wolny og Producer-Sture. Men trioen kommer dog hæderligt igennem podcasten efter Lars får lukket lidt damp ud over Stures udseende og påklædning, der bærer præg af endnu en hård weekend i en ung mands liv.

Trioen får snakket grundigt om langtidsskader hos fodboldspillere. Hvordan de påvirker unge og mere erfarne spillere, hvordan alvorlige skader håndteres af trup og klub og ikke mindst, hvorfor skader kan totalisolere en ung mand fra den gruppe, som han lever af at være en del af. Lars fortæller selv om dengang, hvor han blev fjernet flere måneder fra resten af truppen, da hans engelske arbejdsgiver sendte ham til behandling og genoptræning i et helt andet land.

Spørgsmålene fra lytterne bringer de to sure gamle mænd fra balkonen vidt omkring. Blandt andet spørges der til, om de bedste spillere kan synes, deres holdkammerater er for dårlige til at være på samme hold som dem selv. Det får Lars Jacobsen til at mindes en kamp, hvor Stig Tøfting højlydt brokkede sig over at være på hold med en ung forsvarsspiller, der nu er en rasende og pensioneret landsholdsback.

Da Lars Jacobsen endelig er ved at være i godt humør, så får han et alvorligt tilbagefald, da hans egen quiz trænger ham op i et hjørne, hvor han ikke kan huske, hvornår han spillede på hold med Andreas Cornelius. En fejl der kan ende med at koste ham dyrt.

Per P News giver dig denne gang nok svaret på, hvor overlegen man egentlig kan være som spillende træner i en fodboldklub. Alt sammen får du i 15. udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi.

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Friedemann Vogel/Getty Images

Mediano CL: Her er de europæiske perspektiver for Ståle og FCK

Mediano CL: Her er de europæiske perspektiver for Ståle og FCK

Karrusellen kører og kører i Wolverhampton

Karrusellen kører og kører i Wolverhampton