logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Her er de europæiske perspektiver for Ståle og FCK

Mediano CL: Her er de europæiske perspektiver for Ståle og FCK

Mayland-kalenderen lyver ikke. Det er ved at være sidste stop for Mediano CL i dette kalenderår. Lyt med når vi giver dig et overblik over sidste runde af Champions Leagues gruppespil, og analyserer perspektiverne for F.C. Københavns fremtid i europæisk fodbold 

Af Daniel Sichlau

Så er fårene skilt fra bukkene, næsten da. Der er stadig noget på spil i de respektive grupper, men det er primært Europa League-pladser der er tale om. Pånær i Gruppe B, hvor Napoli, Benfica og Besiktas ligger uhyre tæt, og hvor det hele afgøres tirsdag aften. Christian Wolny har tjansen sammen med Daniel Sichlau, og her gennemgås grupperne alfabetisk. 

Christian Wolny har som altid en masse fremragende pointer, og byder også ind med sit take på Tottenhams problem. En skæbnekamp mod CSKA Moskva om Europa League-pladsen er ikke hvad man havde drømt om, men den skal sikres, også selvom Wolny er overbevist om at det går galt i den turnering også. Vi kommer også ind på hvem Wolny tror på som Champions League-vindere, selvom det ikke ligger til højrebenet. 

I den anden udsendelse er det på med danskerbrillerne, når vi kaster os ud i en analyse af F.C. Københavns europæiske fortid, nutid og fremtid. Medianos chefredaktør Peter Brüchmann er inviteret ind til en snak om dansk fodbolds fremtid i Europa, og om Anders Hørsholt advarsler til både Divisionsforening såvel som UEFA. Kan Ståle Solbakken finde noget bedre i en anden liga? Kan han få samme magt og struktur som den han har fået i F.C. København? 

Peter Brüchmann sætter ord på de mange spørgsmål vedrørende fremtiden for klubben. 
Skal klubben træde på bremsen? Eller er det nu man skal til at accelere og blive det nye Rosenborg, i deres velmagtsdage?

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset.

Foto: Christopher Lee (UEFA) / Getty Images 

Mediano PL: Kan Agüeros dumhed koste City mesterskabet?

Mediano PL: Kan Agüeros dumhed koste City mesterskabet?

Fodboldministeriet: Langtidsskader og Per P som spillende træner

Fodboldministeriet: Langtidsskader og Per P som spillende træner