logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL Legends: Steven Gerrard

Mediano PL Legends: Steven Gerrard

Mediano PL Legends er en ny podcastserie, hvor vi hylder Premier League-legenderne der ikke bare var et komma i historien, men deciderede kapitler. Hør med når vi dykker ned i historien om Captain Fantastic og hans karriere i Liverpool F.C.  

Af Daniel Sichlau

Steven Gerrard er lig med Liverpool, og Liverpool er lig med Steven Gerrard. Et klubikon der vandt mange hjerter på Anfield Road og i hele verden. Historien om Steven Gerrard er samtidig også historien og sportslige høj- og lavkonjunkturer gennem hele karrieren, og det mesterskab som han aldrig fik.

For at gøre os klogere, og give os det bedst mulige overblik, har vi inviteret Andreas Brøns Riise & Clark James (begge LFC Denmark Family) i studiet for at gøre os klogere på Gerrards karriere, fra det første indhop i november '98 til den tårevædede afsked med klubben i sommeren 2015. 

Var Gerrard limen der holdt sammen på en klub, der havde svært ved at finde sig selv? Hvilken slags leder var han egentlig på og udenfor banen? Og fandt klubben endelig sig selv, da han forlod Merseyside?  Vi tager debatten og prøver samtidig at give et nuanceret billede af manden, der ikke hed Steven, men Mr. Gerrard på Rafael Benitez' holdkort.

Mediano PL Legends præsenteres i samarbejde med vores partner Oddset

Foto: Mike Hewitt / Getty Images

Inden det legendariske opgør: Foragt for fjenden

Inden det legendariske opgør: Foragt for fjenden

Vi er fans - vi vil have spillere og trænere endnu tættere på

Vi er fans - vi vil have spillere og trænere endnu tættere på