logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Englands chance - Come on Roy, du skal bare spille som Tottenham

Englands chance - Come on Roy, du skal bare spille som Tottenham

EM-podcast: England skal have løst sit Wayne Rooney problem og så skal Roy Hodgson læne sig op ad Tottenhams stamme og London-holdets spillestil. Sådan lyder rådet i en time lang podcast om holdet med de store forhåbninger og de mange skuffelser

 

Af Daniel Sichlau og Peter Brüchmann

Er Wayne Rooney en luksus på holdkortet eller er han en udfordring? Det er en af diskussionerne, når Mikkel Bischoff og Christian Wolny diskuterer Englands udsyn til den kommende EM-slutrunde i Medianos EM Special Podcast.

Der bliver trukket referencer til andre store spillere med stor udstråling og stort ansvar, men et stykke fra deres klassiske og originale kompetencer i udsendelsen. Den måde, som Ryan Giggs forlængede sin karriere på en ny position i Manchester United bliver brugt som reference.

Men det er en gennemgående tråd i diskussionen, at opgaven ikke er let for Englands landstræner Roy Hodgson, når det i optakten har vist sig, at Harry Kane og Jamie Vardy faktisk fungerer rigtig fint i samme opstilling.

Og så er det holdmæssige omdrejningspunkt i Tottenham svært at komme uden om for Medianos panel – og ikke bare fordi en af gæsterne, Christian Wolny, har en særlig forkærlighed for det Premier League-mandskab, der har hjemme på White Hart Lane.

Det er naturligt at bygge på profilerne fra Tottenham, når f.eks. Bamidele Jermaine ’Dele’ Alli både har en holdkammerat foran sig og bagved sig, som det formuleres.

Fine forhold til optagelse af EM-podcast!

Fine forhold til optagelse af EM-podcast!

Det særlige kontingent af spillere fra Tottenham har dog også den indbyggede udfordring, at erfaringen og evnen til at præstere under det største pres, som en slutrunde indebærer, ikke er det mest udbyggede.

Og så kan både den tidligere Manchester City- og Brøndby-spiller Mikkel Bischoff og fodboldjournalisten og kommunikationseksperten Christian Wolny fortælle egne oplevelser om nogle af de nu efterhånden 50 år med større eller mindre grader af bristede forhåbninger hos det, vi kalder fodboldens moderland.

Fokus på Bale og Wales

Og de to gæster tager os med til mange oplevelser på diverse fodboldstadions og analyser om alt fra holdets tredjemålmand til valgene i angrebskæden.

Hør også, hvilken spiller Christian Wolny overværede, mens spillerens familie house-rappede i dynamisk stil på tilskuerpladserne ved siden af sig. Og endelig kigger Medianos EM Special på Englands pulje og især kampen mod Wales og det, der kan kaldes det største britiske navn til EM, waliseren Gareth Bale – en kamp, der i sig selv bliver et af EMs mere interessante møder.

Hør med her eller find podcasten i iTunes.

Foto: Getty Images

I samarbejde med 

AGF - Den strategiske pokal

AGF - Den strategiske pokal

Frankrig er skræmmende  gode – og de bliver endnu bedre

Frankrig er skræmmende gode – og de bliver endnu bedre