logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

EM Podcast: Derfor skal du se Spanien-Kroatien i aften

EM Podcast: Derfor skal du se Spanien-Kroatien i aften

EM-podcast dag 12:  I dag er der fokus på de britiske hold og en diskussion om, hvorvidt Chris Coleman som træner for Wales er overvurderet, selv om begge gæster deler begejstringen for Wales.

 

Af Søren Højlund Carlsen

Dagens gæster i Medianos EM Special er Asker Hedegaard Boye, der er journalist, forfatter og fodboldskribent i Morgenavisen Jyllands-Posten og i Weekendavisen, samt Oscar Rothstein, kommende idehistoriker, blogger og fodboldskribent - hos blandt andre Mediano. 

Sammen med Medianos vært i vores fremskudte studie i Aarhus gennemgår trioen mandagens kampe, hvor England endnu en gang havde problemer med at score, men hvor det andet britiske hold, Wales til gengæld lavede hele tre mål mod et bovlamt Rusland, som gæsterne døbte det ringeste hold i turneringen. 

Asker Hedegaard Boye gæstede Mediano på et lille pit-stop hjemme i Aarhus mellem to rejser til Frankrig. Her har han set de mindre hold gøre det bedre end forventet. 

- Favoritterne har ikke været fantastisk gode indtil videre - de har alle haft udsving. Derimod har de svageste hold gjort det over forventning. Så vi står med et meget jævnbyrdigt - og måske lidt fastlåst EM, hvor vi måske forventede en masse stor-sejre og en mange ’underdogs’, der havde det rigtig svært. Det har jo ikke været tilfældet, siger Asker Hedegaard Boye.

- Jeg er meget enig med Asker, supplerer Oscar Rothstein. 

- De store hold har i en vis grad skuffet og de små hold det modsatte. Men jeg er blevet godt underholdt. For mig handler en slutrunde ikke nødvendigvis om det bedste fodbold, men også om at se en masse spillere og høre nogen historier, vi ikke hører til hverdag. Så jeg lever fint med at vi har manglet mange mål og at spille til tider har været middelmådigt, siger Oscar Rothstein. 

Med Wales og England videre og to andre britiske hold med muligheden for avancement snakkede gæsterne blandt andet om Englands forandrede spillestil med mere boldbesiddelse end tidligere, samt Wales’ træner Chris Coleman, som Asker Hedegaard Boye mener er overvurderet og er heldig med at stå i spidsen for et hold, der kan klare sig selv og har gjort det godt. 

Ruslands store nedtur, samt Tysklands muligheder for at komme blev også vendt af gæsterne, der anbefaler kampen Kroatien mod Spanien som en af de kampe man skal se i aften. 

- Det er to af de hold, der har gjort det bedst, siger Asker Hedegaard Boye. 

Hør den uddybende forklaring og diskussion om disse hold i dagens udsendelse.

Derudover spiller Nordirland mod Tyskland, Ukraine mod Polen, samt Tjekkiet mod Tyrkiet. 

I dag var Mediano’s EM Podcast rykket til Aarhus, hvor vi meget venligt havde fået lov til at låne Århus Studenterradios studier på Aarhus Universitet.

HUSK: Skriv gerne en anmeldelse i iTunes, giv os en vurdering - og allervigtigst: Hvis du kan lide vores podcast, så del dem med vennerne. Mediano er et nyt medie uden markedsføring, uden mediepartner og uden budget til at promovere vores indhold, så vi lever af, at I vil dele vores indhold.

Mediano EM Special laves i samarbejde med Oddset. Mediano er et site uden bannere og uden brugerbetaling. Til gengæld tager vi vores partnere ind i indholdet, hvor det er relevant. Gå ind på oddset.dk/mediano så kan Oddset og Danske Spil se, at brugerne kommer fra Mediano og det øger chancerne for, at vi kan lave flere podcasts i fremtiden. 

Podcasten var i dag optaget på udstyr venlig udlånt af Aarhus Studenterradio. 

Foto: Getty Images

Arven fra Pep - tilbageblik på Bayerns tid under Guardiola

Arven fra Pep - tilbageblik på Bayerns tid under Guardiola

Her er Superligaens mest interessante tal

Her er Superligaens mest interessante tal