logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sådan bliver du skribent på Mediano

Sådan bliver du skribent på Mediano

Mediano laves af os på den lille redaktion – men især af dig. Her er en forklaring på, hvordan du bliver skribent på Mediano. Eller hvordan du kan ende med at lave din egen podcast Mediano kan kun leve, hvis vi lykkes med at gøre scenen attraktiv for dig, der brænder for det samme, som vi gør.

Vi er først og fremmest et community. Vi gør det her, fordi der er et behov for et fodboldmedie med plads til fordybelsen. Og vores fornemste opgave er at skabe den scene, der kan danne rammen om kvalitetsindhold, der handler om fodbold.

Vi har brug for dig, der brænder for at fortælle historien om, hvem der vil dominere international fodbold de kommende år – og forklare os hvorfor. Eller dig, der har det bedste bud på, hvorfor Spanien har gjort det længe i Champions League og Europa League.

Dig, der har undersøgt, hvorfor din kommune danser lige lovlig tæt med fodboldklubben og ved, hvem der spiller hvilke roller.

Dig, der kan beskrive fankulturen i et lidt større perspektiv. Så man ved, hvad Tyskland gør rigtigt og hvorfor turisterne er ved at tage over fra de rigtige fans i England. Det er nemlig lige dele kulturhistorie og fodbold-fascination.

Eller dig, der til daglig arbejder med fysisk træning og kan fortælle om, hvordan netop dette hold dominerer Premier League på grund af mængden af højintense løb i 2. halvleg.

Alle vores artikler er uden honorar.  Vi har et site uden bannere og uden brugerbetaling. Vi ville gerne en dag kunne betale for udvalgte manuskripter eller faste skribenter. Mange af os er opdraget med det skrevne ord. Men lige her er vores model altså et gratis site uden bannere, mens vores forretningsmodel primært er baseret på elektroniske formater på lyd og billede.

Men hvis du stadig brænder for den gode fortælling, trænger til en ordentlig scene og et videbegærligt publikum, så skriv til medianofootball@gmail.com. Skriv dit område i emnefeltet, hvad enten det er ’Bundesliga’, ’Besiktas’ eller ’børne- og ungdomsfodbold’.

Skriv samme sted, hvis du har ideer til, hvordan vi arbejder med at lave markedets bedste quiz på en Square Space-platform, hvordan vi arbejder med nyhedsbreve eller hvis I har lavet Danmarks svar på podcasten The Football Ramble og gerne vil være en del af Mediano.

Men her er, hvad og hvem vi leder efter:

Skribenter på de store klubber. Vi ønsker at skabe både subjektivt og objektivt indhold på de store internationale fodboldklubber. Så har du den gode pen, følger de rigtige analyser og har de rigtige kontakter, så du kan gøre os alle sammen klogere på udviklingen i Europas største klubber, er det dig, vi leder efter. Og der må gerne være flere bidragsydere på hvert land og hver klub

 

Men fodbold udvikler sig, så der er ofte mindst lige så interessante ting at hente, hvis du sidder med særlig viden om sydamerikansk fodbold, kinesisk fodbold, MSL, afrikansk fodbold og den vilde udvikling på Balkan og i Østeuropa.

 

Vi ønsker at skabe communities på godt indhold og gode penne og analyser på ikke bare de kommende 14 Superligaklubber, men også dem, der ligger lige under. Bare tænk på, hvad der kunne komme ud af den gode indsigt på det, der sker i Vejle, Nykøbing, Frem og Fremad Amager.

 

Vi vil gerne samarbejde med de mange dygtige og ofte uafhængige sites og medier, der er rundt om de store danske klubber, hvor nogle af deres skribenter og podcast-skabere er tættere på indsigten og kommer oftere til klubbernes træning end mange af journalisterne gør. Vi vil gerne være et ’fodboldens kvalitative hus’ ved at samarbejde med alle jer og i partnerskaber løfte godt indhold ud til et større publikum

Vi ønsker at dække fankulturen langt bedre, end det sker i Danmark lige nu. Hvorfor boomer fodbolden i Hammerby, hvad kan vi lære af Tyskland, hvilke lande har prøvet awaykortet og hvor er man lykkedes med et levende, dynamisk fanmiljø – og ikke mindst hvorfor.

Og så vil vi gerne have egentlige fagpersoner indenfor sportsmanagement, fodboldøkonomi, talentudvik-ling, scouting og scouting-databaser, data-analyse, mentaltræning, taktisk træning og taktisk udvikling, fysisk træning og fodboldens tekniske udvikling. Vil du gerne formidle dit fagområde og være med til at opbygge en autoritet indenfor disse eller andre områder, så er det dig, der skal have en blog på Mediano og være med i vores tema-podcast om disse emner. Er du fotograf eller VJ og vil gerne arbejde med det unikke fodbold-indhold og skubbe til mediet på samme måde, som bogstaverne kan det, så er Mediano også en scene for dig.

Skriv lidt om dig selv, giv eksempler på noget, du laver lige nu eller har lavet.

Eller går du på en medieskole og arbejder med digitale fortællinger for dig, to klassekammerater og en vejleder med jeres steadycam og microport, så har vi en stor spændende virkelighed og unikt indhold til et forhåbentlig pænt publikum, I kan være med til at udvikle.

Mediano er Danmarks nye stærke fodboldmedie - et mission statement

Mediano er Danmarks nye stærke fodboldmedie - et mission statement