logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Podcast: Manchester City - favoritter, men ikke hos Bischoff

Podcast: Manchester City - favoritter, men ikke hos Bischoff

Premier League-podcast: I dag fokuserer vi på Manchester City, som er det hold, der står med de laveste odds og dermed som favoritter til at vinde Premier League.

 

Af Sture Sandø og Peter Brüchmann

Kan Josep Guardiola forløse Manchester City? Og hvad vil det sige? Mesterskabet, som forgængeren prøvede at vinde? Champions League-semifinalen, som Manuel Pellegrini nåede i foråret? Eller handler det i virkeligheden om at sikre Manchester City en endegyldig dominans over et eller flere årtier i engelsk fodbold - og især i byen Manchester?

De svar forsøger dagens panel i skikkelse af fodboldekspert og tidligere Manchester City-spiller, Mikkel Bischoff, at give sammen med Mikkel Asklund fra Manchester Citys danske fanmiljø. Mikkel Asklund har været City-fan siden 1996, brugte sine gymnasiesparepenge på at tage til rejser i League 2 og var med i 1999 til oprykningsfinalen mod Gillingham.

Mikkel Bischoff afslører i dagens udsendelse, at han i sin tid i klubben oplevede en meget erfaren, men også usædvanligt dygtig spiller komme til prøvetræning i klubben: Spilleren var Josep Guardiola, som dog ikke fik kontrakt under manager Stuart Pearce, fordi benene ikke var til det løbepensum, som Pearce gerne ville have.

I dagens udsendelse fortæller Mikkel Bischoff også, at han i sin barndom var fan af Manchester United - og at han ikke ser Manchester City som favoritterne til denne sæsons mesterskab.

Foto: Getty Images/Barrington Coombs

 

 

Podcast: Antonio Conte - den italienske nøddeknækker

Podcast: Antonio Conte - den italienske nøddeknækker

Liverpools transfers i dette vindue - her er dommen

Liverpools transfers i dette vindue - her er dommen