logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Her er podcast-grundbogen i UEFAs koefficient-system

Her er podcast-grundbogen i UEFAs koefficient-system

Alle point tæller, og det er godt, når danske hold vinder. Så langt kan vi alle være med. Men her får du to små grundbøger i UEFAs koefficient-system, inden det i den kommende uge går løs med hele fire play off-kampe.

Det er de to journalist-studerende Kasper Kaasgaard og Simon Thinggaard Hjortkjær, der har brugt en masse tid på at sætte sig helt ind i den måde, som systemet fungerer. Det har de lavet to små fine podcast om, som de har sendt til Mediano.

Så nu leverer vores brugere ikke bare artikler til Mediano, men også podcast. Og så længe, at det kan gøre os alle sammen klogere på de interessante perspektiver af fodboldens verden, så lægger vi gerne både site og Soundcloud-konto til.

Den første lille podcast handler om det helt grundlæggende system:

I den anden udsendelse går Kasper Kaasgaard og Simon Thinggaard Hjortkjær dybere ned og kigger på de fire danske hold og den aktuelle situation:

 

Husk i øvrigt, at Mediano allerede mandag middag er klar med hele to special-udsendelser om den kommende uges voldsomt interessante Play Off-kampe om at nå frem til Champions Leagues puljespil og Europa Leagues ditto.

Peter Brüchmann får her besøg af Francis Dickoh og Jonathan Hartmann.

 

Foto: Getty Images/Harold Cunningham

Liverpools Klopp-satsning - Man har et standpunkt, til man tager et nyt!

Liverpools Klopp-satsning - Man har et standpunkt, til man tager et nyt!

- Jeg troede ikke, Sunderland kunne blive oppe

- Jeg troede ikke, Sunderland kunne blive oppe