logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Podcast: Så gode er FC Københavns chancer for at slå APOEL

Podcast: Så gode er FC Københavns chancer for at slå APOEL

Podcast: Dagens Mediano-panel udpeger i denne udsendelse de to makkerpar, som udgør FC Københavns store trumfer før årets vigtigste kamp. Gør klar til årets kamp her på Mediano.

 

Af Jacob Staehelin og Peter Brüchmann

Så gør Mediano klar til det, der kan kaldes årets vigtigste fodboldkamp - i hvert fald den ene af dem. FC København spiller tirsdag aften den første af to afgørende play off-kampe mod APOEL Nicosia i Parken.

Fodboldspilleren Francis Dickoh og fodboldtræner Jonathan Hartmann er dagens panel, der på disse 47 minutter tager dig helt ind i FCKs fodboldmæssige maskinrum og samtidig kigger på FCKs udvikling under Ståle Solbakken.

Ifølge Jonathan Hartmann, der er akademitræner i Lyngby Boldklub er samarbejdet og kompetencerne hos Mathias Zanka Jørgensen og Erik Johansson helt afgørende for, at FCKs spillestil er udviklet markant under Ståle Solbakken - også i forhold til tidligere generationer af Solbakkens europæisk indstillede mandskaber.

Sammen med Francis Dickoh tager han os også igennem de præcise nøgler til, at William Kvist og Thomas Delaney er så stærk en konstellation og i virkeligheden endnu bedre end Delaney og Daniel Amartey var.

Mediano sender disse podcast i samarbejde med Oddset.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg.

Podcast: Stort Europa League-fokus på FC Midtjylland, Brøndby og SønderjyskE

Podcast: Stort Europa League-fokus på FC Midtjylland, Brøndby og SønderjyskE

Så langt er FC København fra Europas top 40 - og sådan kommer holdet derop igen

Så langt er FC København fra Europas top 40 - og sådan kommer holdet derop igen