logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL Podcast: Der ligger op til 8-10 point til FCK i den gruppe

Mediano CL Podcast: Der ligger op til 8-10 point til FCK i den gruppe

Så blev der trukket lod til dette års Champions League, og dermed søsætter vi vores nye podcast-format: Mediano CL. Hør blandt andet om  Florentino Peréz' gourmetspecialitet og hvordan FCK skal klare sig i Gruppe G.

 

Af Sture Sandø og Daniel Sichlau

Der er gode muligheder for F.C. København i dette års Champions League. Det er dommen i denne første udgave af Mediano CL, hvor Christian Wolny & Jonathan Hartmann besøgte Pirlos Hule. 

- Det er yderst sjældent, at du hører en træner sige, at en lodtrækning er perfekt, men det er ikke desto mindre tilfældet for Ståle Solbakken, siger Christian Wolny, der selv er tidligere kommunikationschef i F.C. København.

Wolny, der ofte er god for en anekdote eller to, beretter yderligere om en skæbnesvanger visit i  Florentino Peréz præsidentsuite, hvor Wolny kom galt afsted. Derudover fortæller han om Club Brügges mindreværdskomplekser, noget som Jonathan Hartmann også har oplevet.

- Vi skulle overvære AaBs sidste træning inden kampen mod Club Brügge. Vi ankom til et lokale, hvor der var en stor håndskreven ligatabel med point, målforskel og alt det der. Her stod Club Brügge øverst, også selvom Anderlecht var 1'er på det tidspunkt. Man havde simpelthen fjernet Anderlecht fra tabellen, siger Hartmann. 

Det blev dog ikke kun en udsendelse, hvor danskerbrillen var på. Jonathan Hartmann, der også er tidligere vært på Viva La Liga, fortalte yderst detaljeret om Sevillas trænerskifte, de nye tider i PSG efter Unai Emery er kommet til, samt Atleticó Madrids chancer i dette års Champions League.

- Atlético Madrid trives nok bedst med at møde bedre hold i denne her turnering. Det har i hvert fald været sådan de sidste par gange, hvor de er kørt hele vejen til finalen, sagde Wolny, der dog også var lykkelig for at hans elskede Tottenham ikke trak F.C. København.
Hvorfor må du høre i udsendelsen, der er præsenteret i samarbejde med Oddset.


 

Her foregår den største revolution i fodboldens verden lige nu

Her foregår den største revolution i fodboldens verden lige nu

Pep-æraen er forbi - et nyt Ancelotti tager form i Bayern

Pep-æraen er forbi - et nyt Ancelotti tager form i Bayern