logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Stort transfer-tema - her er de største, de skæveste og de bedste

Mediano PL: Stort transfer-tema - her er de største, de skæveste og de bedste

Premier League podcast: De fleste rekorder står for fald i dette transfervindue. 10 klubber har foreløbig sat transferrekord, Premier League passerer alle andre ligaer og selv Arsenal har åbnet det berømte vindue lidt på klem.

Af Daniel Sichlau og Peter Brüchmann

Mediano PL sætter i denne uge fokus på transfervinduets afslutning og borer os ned i så godt som samtlige klubber i Premier League. Dagens panel består af Patrick Ludvigsen fra Discovery Sport og Magnus Kraft, der er skribent på Mediano og stod blandt andet bag denne baggrund om Manchester United og Ed Woodward.

De to paneldeltagere tager også en foreløbig temperatur på mesterskabsbejlerne og giver et bud på, hvilke hold, der allerede er i færd med bevise deres kandidatur til mesterskabet og hvilke der risikerer at rykke ned som outsidere.

Du får også et bud på hvem af topklubberne, der køber ind på hylden lige under de allerstørste i Europa - og hvorfor det sker for en klub, der ellers har råd til at række op på øverste hylde.

Mediano PL bringes i samarbejde med Oddset.

Foto: Getty Images

Podcast - Fodboldministeriet er født!

Podcast - Fodboldministeriet er født!

La Liga-klummen:  Den Gule Ubåds sorte måned

La Liga-klummen: Den Gule Ubåds sorte måned