logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Podcast: - Hareide kan lave en "Zorniger" med det danske landshold

Podcast: - Hareide kan lave en "Zorniger" med det danske landshold

Norske Åge Hareide skal til sin første eksamen i denne uge, når Armenien venter i Parken på søndag. Medianos gæster tager temperaturen på det danske landshold og drager en parallel til det, der sker i Brøndby lige nu

 

Af Jacob Staehelin

 

Brøndby fører for øjeblikket Superligaen med et hold, der, målt på profilstørrelse, er mindre end sidste sæson - og det tilskrives i høj grad en ny træner. Og det danske landshold kan meget vel være på vej til at gøre det samme, mener de to gæster i denne Mediano Special, der handler om vejen til VM i 2018.

- Der kan ske det samme på landsholdet. Kasper Schmeichel og Christian Eriksen spiller på tårnhøjt niveau, men de fylder ikke så meget. Den mulighed er der helt sikkert. Der var spillere under Morten Olsen, som var kørt træt i det system, man spillede, siger Peter Brüchmann.

- Det bliver tydeligt, hvis man skifter træner. Nogle spillere og spillet generelt virker mere frigjort nu, supplerer Troels Henriksen, sportsredaktør på Jyllands-Posten.

Troen på det danske landshold er ganske stor hos begge gæster i studiet, omend troen ikke rækker til en førsteplads i den danske gruppe, der udover Armenien tæller Polen, Rumænien, Kasakhstan og Montenegro. 

- Jeg tror på, at det bliver bedre end i EM-puljen, men jeg ser ikke, at et dansk landshold kan nå så langt, at vi kan spille med om førstepladsen. Og de toere, der skal mødes indbyrdes, er blandt de 10-15 bedste i Europa. EM havde 24 deltagere, og her var Danmark ikke blandt, siger Troels Henriksen.

Hør også, hvad det er for konflikter, der huserer internt mellem spillerne og DBU.

 

Foto: Lars Rønbøg/FrontzoneSport/Getty Images

La Liga-klummen:  Den Gule Ubåds sorte måned

La Liga-klummen: Den Gule Ubåds sorte måned

Zornigers Brøndby er holdbart og bestod testen mod FCK, men det her kommer til at afgøre mesterskabet

Zornigers Brøndby er holdbart og bestod testen mod FCK, men det her kommer til at afgøre mesterskabet