logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Podcast - Fodboldministeriet er født!

Podcast - Fodboldministeriet er født!

Mediano byder velkommen til en lille ny - hvor potentialet er enormt: Fodboldministeriet. Lars Jacobsen og Christian Wolnys ugentlige podcast er klar nu!

 

Af Jacob Staehelin

Nu er første udgave af Medianos nye podcast endelig klar. I Fodboldministeriet kan du hver uge høre Landsholds-Lars Jacobsen og Christian Wolny snakke om nyheder ud fra egne erfaringer i fodboldens verden. Her bliver der grinet, drillet og analyseret - men aldrig lagt fingre imellem:

- Spillere, der piver over deres kontrakter, er irriterende og forkælede møgunger, siger Lars Jacobsen i første afsnit, hvor han langer ud efter spillere, der ikke er indstillet på at fuldføre de kontrakter, som de selv har indgået, mens duoen egentlig behandlede Jores Okores klubskifte til FCK.

Du kan også høre historien om, da målmand Jesper Christiansen kom til at spise en salat fyldt med orme og insekter på en ligalandsholdstur i Centralamerika. Både Wolny og Jacobsen fortæller om møder med Zlatan Ibrahimovic efter at have diskuteret om Manchester Uniteds gode sæsonstart mere er et udtryk for held frem for bedre tider, og så bliver der gået i dybden med, hvordan man som fodboldspiller egentlig kan håndtere en god gang sønderjysk racermave på en kampdag.

Fodboldministeriet - Christian Wolny og Lars Jacobsen med producer Sture Sandø i midten (naturligvis med Pirlo i hænderne).   Stjernefotograf: Jacob Staehelin

Fodboldministeriet - Christian Wolny og Lars Jacobsen med producer Sture Sandø i midten (naturligvis med Pirlo i hænderne).

Stjernefotograf: Jacob Staehelin

Duoen vender også situationen med angriber Martin Pusic i FC Midtjylland, og så lykkes det højst overraskende for Lars Jacobsen at stikke af med sejren i den første udgave af Landsholds-Lars-quiz’en. Ikke med helt rene metoder. Find ud af, hvordan han snyder sig til en føring i de tos interne regnskab. Producer-Sture Sandø styrer teknik, knapper og holder AGF-fanen højt i Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi.

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Topfoto: Alex Livesey/Getty Images

Den lange vej tilbage for Wimbledon - da tilhængerne skabte klubben

Den lange vej tilbage for Wimbledon - da tilhængerne skabte klubben

Mediano PL: Stort transfer-tema - her er de største, de skæveste og de bedste

Mediano PL: Stort transfer-tema - her er de største, de skæveste og de bedste