logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Juventus slikker sig allerede om munden

Mediano CL: Juventus slikker sig allerede om munden

Der er dømt god gedigen underholdning når aftenens Champions League-kampe sættes i gang. Det er konklusionen i anden del af første rundes Mediano CL, hvor Christian Wolny & Jonathan Hartmann giver os alt om Juventus - Sevilla, Tottenham - Monaco & FC Porto - F.C. København. 

Af Daniel Sichlau

Det kan godt være at Sevilla har en flot europæisk historik, men mangel på Cheftræner Emery er tydelig. Sampaoli har slet ikke fået sat skik på sit mandskab. Det er den hårde analyse fra Jonathan Hartmann (tidligere vært på podcasten ‘Viva La Liga’). Han ser intet problem for Juventus i aftenens opgør. En analyse han deler med Christian Wolny.
 

Juventus har det rigtig godt med at møde de hold, der ikke er helt sikre på hvad de vil.

Christian Wolny, Medianos store Spurs-romantinker, glæder sig som et lille barn til Champions League på White Hart Lane, også selvom Tottenhams gruppe er den mest lige i hele turneringen. Både Wolny og Hartmann har deres favoritter, men Gruppe E kan stadig ende med det modsatte.

Foruden de opsigtsvækkende opgør tager vi selvfølgelig også et blik på Gruppe H, hvor F.C. København skal slå sine folder. Her har Wolny har også en god fidus til Club Brügge, som han mener kan ryste et i forvejen vaklende Leicester. 

pROGRAMMET PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED ODDSET.

NurPhoto / Getty Images

 

Hvorfor er vi så dårlige til at anerkende kvindefodbold?

Hvorfor er vi så dårlige til at anerkende kvindefodbold?

Mediano CL: Det bliver et blodbad på Camp Nou

Mediano CL: Det bliver et blodbad på Camp Nou