logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Drop agenten, kongemord og anekdoter featuring Søren Andersen

Fodboldministeriet: Drop agenten, kongemord og anekdoter featuring Søren Andersen

Fandt det første kongemord siden 1286 sted i sidste uge? Hvorfor er Landsholds-Lars og Christian Wolny stadig sure på Masango? Hvad har de herrer oplevet af "hairdryer treatment" i pausen, og hvordan satte Søren Andersen OB-træner Troels Bech på plads i en kamp mod AB? Lyt med i 4. udgave af Fodboldministeriet og få alle svarene.

Af Sture Sandø og Christian Wolny

4. udgave af Fodboldministeriet byder på en decideret rasende Lars Jacobsen. Landsholds-Lars er sur over, at hans tidligere holdkammerat og ven, Jesper Grønkjær, har fået snakket ham af FCK’s all-star Champions League-hold. Fodboldens pendant til kongemordet i Finderup Lade kommer Fodboldministeriet til bunds i.

Lars Jacobsen er også rasende over Masango-sagen i Randers FC. Det har han været før, men nu er både han og Wolny trætte af de spillere, der prøver at gemme sig bag en agent. Der snakkes om, hvordan og hvorfor de gør det. Wolny har også lyttet til Jacobsens brok over spørgsmål og svar i Landsholds-Lars quiz’en. Og ændret på både kilde og fremgangsmetode. Men mon det hjælper Lars med at komme bedre med i den samlede score? Og undgås den dårlige stemning for en gangs skyld denne gang?

Under optagelsen til 4. episode skulle der også en del Faxe Kondi til at få gang i Producer-Sture, der var temmelig rystet over AGF’s nederlag til Silkeborg. Han finder dog ikke ligefrem trøst hos de andre herrer i Pirlos Hule.

Til gengæld løftes humøret hos alle mand, da Lars Jacobsen fortæller endnu en gylden anekdote om Fodboldministeriets nye og absolutte yndlingsspiller i Søren Andersen, der denne gang sætter Troels Bech på plads. Tro os - den vil ingen af jer gå glip af.

Du får også en seriøs snak om, hvordan det kan være et hold blomstrer op efter at have mistet klubbens bedste spiller. Kong Zlatan har forladt Paris, men holdet har næppe nogensinde produceret flere chancer, end de har gjort i den forgangne uge. Brøndby efter Agger og Fiorentina efter Batistuta hives også ind som eksempler i debatten om emnet.

Og så kan du også høre om den pausesnak fra en træner, som fik Lars til at tabe kæben mere, end han nogensinde har gjort før eller siden. Alt sammen i 4. udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi. Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Mediano PL: Conte dumpede første styrkeprøve

Mediano PL: Conte dumpede første styrkeprøve

La Liga-klummen: Sensationsholdet fra Gran Canaria

La Liga-klummen: Sensationsholdet fra Gran Canaria