logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: Flade hierarkier, tabte omklædningsrum og breaking Søren Andersen-news

Fodboldministeriet: Flade hierarkier, tabte omklædningsrum og breaking Søren Andersen-news

Fodboldministeriet er tilbage og Landsholds-Lars er om muligt endnu mere rasende end han plejer. Flade hierarkier får en omgang, og det samme gør Christian Wolnys Lars Jacobsen-quiz, men vigtigst af alt er, at der er nyt om Søren Andersen.

Af Christian Wolny og Sture Sandø

Så er den gal igen i Fodboldministeriet. 5. udgave er på banen, og Lars Jacobsen er rasende fra start, når snakken falder på det flade hierarki, der hersker i de fleste danske klubber. Han gider f.eks. ikke se på unge spillere sætte sig over holdet og gå hovedrystende fra banen, når de bliver udskiftet. Konklusionen bliver, at det var meget bedre, da den gamle landsholdskæmpe selv var ung i OB. Og Landsholds-Lars har naturligvis som altid argumenterne i orden.

Og så går Ministeriet for første gang i historien i breaking news, da det er væltet ind i ugens løb med nye oplysninger om favoritten Søren Andersen fra lytterne heriblandt tidligere holdkammerater. Det afsløres blandt andet, hvor han spiller Old-boys i dag, og ikke mindst om hans gamle skudfinte stadig er det foretrukne våben. Lars Jacobsen har naturligvis også anekdoter med om den gamle måltyv. Hele to af slagsen forkæles vi med i denne omgang.

Ministeriet vender også årsagen bag langt de fleste trænerfyringer, nemlig det at tabe et omklædningsrum. Lars Jacobsen fortæller om, hvad det er der gør, at det kan ske og, hvorfor der ikke er nogen vej tilbage, når det er sket. Producer-Sture bliver dog beroliget omkring AGF, hvor Ministeriet giver Glen Riddersholm mere snor at løbe på. Og den opbakning har Sture brug for efter endnu en hård uge som AGF-fan.

Efter god stemning i sidste uges udgave af Fodboldministeriet opstår der igen det modsatte under denne uges optagelse. Og igen er det i forbindelse med den legendariske Lars Jacobsen-quiz.

Fodboldministeriet er præsenteret i samarbejde med Faxe Kondi.

Topfoto: Getty Images/Lars Rønbøg

Glinvads La Liga-klumme:  Valencia vakler, Voro vinder

Glinvads La Liga-klumme: Valencia vakler, Voro vinder

Superliga-podcast: Det er den her slags krise, OB befinder sig i

Superliga-podcast: Det er den her slags krise, OB befinder sig i