logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Fra voldspsykopat til rolig fyr

Mediano CL: Fra voldspsykopat til rolig fyr

Forandringen er total for Pepe. Fra at sparke Getafes Casquero i ryggen til nu at være Real Madrids defensive anker. Mediano CL ser nærmere på Zidanes forsvarende Champions League-mestre, og tirsdagens store opgør mod Dortmund.

Af Daniel Sichlau

Skader har besværliggjort Real Madrids sæsonstart, også selvom de ligger lunt i svinget i den hjemlige La Liga. Den ellers så fintunede maskine har haft nogle gedigne udfordringer, men det største problem af alle, er fraværet af Pepe. Det er Mediano CL-panelets klare vurdering.

I denne runde har Christian Wolny og Jonathan Hartmann endnu engang taget plads bag mikrofonerne. Og her har især Jonathan Hartmann ikke nogen særlig stor fidus til makkerparret Varane og Ramos. Ifølge panelet kan kampen gå begge veje, men det er fristende at smide pengene efter en uafgjort, da det ikke er et must for Zidane at vinde.

Foruden Real Madrid - Dortmund, ser vi selvfølgelig også frem mod F.C. Københavns første hjemmebanekamp i Champions League mod Brügge. Her er FCK klare favoritter mod et Brügge-mandskab, der har haft det overordentligt svært i indeværende sæson. Senest eksemplificeret mod Leicester, der udraderede dem 3-0. 

Selvsamme Leicester kommer på noget af opgave i aften, når især Huth og Morgan skal ud og løbe om kamp med Portos lynhurtige offensiv. En disciplin de ikke ligefrem mestrer, men omvendt skal Porto passe på en god gammel kending fra den portugisiske liga. Hvem og hvorfor kan du høre meget mere om i denne tirsdagsudgave af Mediano CL.

 

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset.

Foto: NurPhoto / Getty Images

Mediano PL: Tillykke Arsène, din gamle svinger.

Mediano PL: Tillykke Arsène, din gamle svinger.

Nekrolog: Henning Enoksen - Danmarks bedste venstreben

Nekrolog: Henning Enoksen - Danmarks bedste venstreben