logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Champions League Special: Er Ståles 2016-hold bedre end holdet fra 2010/11?

Champions League Special: Er Ståles 2016-hold bedre end holdet fra 2010/11?

Podcast - Mediano Special: Skal Ståle Solbakkens FC København nu sætte fokus på de øverste pladser i Champions League-puljen og ikke kun tænke på Europa League og 3. pladser? Og skal Solbakken give en ordentlig rystetur til Mathias Zanka for kampens ubetingede dumhed?

Af Daniel Sichlau

 

Det er nogle af spørgsmålene i dagens Mediano podcast om Champions League.

Det skulle egentlig bare have været en dummy-optagelse i Mediano-studiet, da vi satte os ind for at tale Champions League med vores chefredaktør Peter Brüchmann. Vi havde taget vores nye producer, Terkel Atsushi Røjle, med i studiet for at han kunne lære vores mixer, vores mikrofoner og vores program at kende.

Men da først Peter Brüchmann begyndte at tale, var han - ja, som sædvanlig - ikke til at stoppe igen. Så her får du en lille halv time med betragtninger og holdninger om FC Københavns imponerende 4-0 sejr over FC Brügge tirsdag aften i Parken.

Vi tager blandt andet diskussionen om, hvorvidt det nuværende hold er lige så godt som Ståle Solbakkens seneste storhold i Champions League fra 2010-11-sæsonen.

Peter Brüchmann insisterer på at tale Mathias Zanka - både i forhold til en veritabel storkamp og en isoleret dumhed, der til gengæld var så alvorlig, at det sætter spørgsmålstegn ved danskerens modenhed i forhold til landsholdet og større opgaver. I hvert ifølge Peter Brüchmann.

Vi kigger på udfordringen med at fylde Parken efter en periode, hvor der har været sukket efter Champions League-fodbold.

Vi kigger på Thomas Delaneys pragtmål: "Jeg føler mig privilegeret over at have siddet på tribunen både, da Sibusiso Zuma scorede sit ikoniske mål og igen tirsdag aften, da Thomas Delaney fik mig til at klappe på pressepladserne," siger Brüchmann.

Og endelig kigger vi på FC Københavns videre muligheder - især i de to kommende kampe i puljen mod Leicester.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Medianos partner, Oddset.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Boguddrag: De røde og de døde - Liverpool FC's historie - Bill Shanklys første år

Boguddrag: De røde og de døde - Liverpool FC's historie - Bill Shanklys første år

Mediano CL: Der findes ikke nogen mirakelkur til at slå Barcelona

Mediano CL: Der findes ikke nogen mirakelkur til at slå Barcelona