logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano CL: Der findes ikke nogen mirakelkur til at slå Barcelona

Mediano CL: Der findes ikke nogen mirakelkur til at slå Barcelona

Der er dømt smæk for skillingen, når Champions League tænder op for onsdagens kampe. Her returnerer Marc André ter-Stegen til Gladbach, mens Simeone står overfor sin overmand fra Champions League-finalen 2014

Af Daniel Sichlau

Hvilken forrygende start på 2. runde i dette års Champions League. En storsejr i Parken, en fornem remis mellem Dortmund og Real Madrid samt en sejr til Wolnys elskede Tottenham. Nu er det blevet onsdag, og i Mediano CL ser vi nærmere på 3 af onsdag aftens opgør.

Endnu engang bliver vi kyndigt vejledt af Christian Wolny og Jonathan Hartmann, og sidstnævnte, har desværre ikke nogen hjælp til Borussia Mönchengladbachs manager André Schubert, til hvordan man slår Luis Enriques Barcelona, sin store ekspertise til trods.

Og det er ikke kun Jonathan Hartmann der finder det besværligt, når det kommer til F.C. Barcelona. Den gode Hartmann citerer faktisk Rafael Benitez' glimrende ord om selv samme.

At spille mod Barcelona er lige som at sove med en dyne der er for lille. Hvis man trækker den op over hovedet, fryser man på fødderne, men hvis man trækker den ned over fødderne, fryser man på hovedet
— Rafael Benitez

Panelet giver også deres bud på hvad Atletico Madrid - Bayern München, hvor de ser en uafgjort til odds 3.10 hos Oddset, som det bedste bud. Derudover giver Wolny og Hartmann deres analyse af den oversete lækkerbisken Napoli - Benfica, hvor en ung polak allerede nu har gjort sig særdeles populær.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset

Foto: Manuel Queimadelos Alonso

Champions League Special: Er Ståles 2016-hold bedre end holdet fra 2010/11?

Champions League Special: Er Ståles 2016-hold bedre end holdet fra 2010/11?

Mediano PL: Tillykke Arsène, din gamle svinger.

Mediano PL: Tillykke Arsène, din gamle svinger.