logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano SL: Topkamp i Aalborg, kronjysk succes og Thorups udfordring i Midtjylland

Mediano SL: Topkamp i Aalborg, kronjysk succes og Thorups udfordring i Midtjylland

Landsholdspausen er slut, og nu er der endelig Superliga igen! Mediano SL varmer op til 8. runde med 80 minutters diskussion i selskab med akademitræner i Lyngby, Jonathan Hartmann, Medianos chefredaktør, Peter Brüchmann, og debutant i værtsrollen, Sture Sandø.

Af Sture Sandø

Podcast: AaB og Brøndby har overrasket positivt i sæsonens første syv kampe. På søndag tørner de sammen i Aalborg til et ægte topbrag, hvor nøgleordene er tempo og højt pres. Bredden af Brøndbys trup bliver taget op, og så analyserer Jonathan Hartmann AaB's nye offensiv.

Ny træner. Ny direktør. Forholdsvis ny sportschef. Panelet vender Randers FC's flotte start, som Peter Brüchmann kalder "Imponerende", og de kommer med et bud på, hvad er det Ólafur Kristjánsson gør rigtigt i spidsen for et hold, der kun har scoret otte mål, men skrabet 14 point sammen i syv kampe?

FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, står til øretæver hos Jonathan Hartmann for at melde ud længe inden kickoff, at Rafael van der Vaart får sin første kamp fra start. En udmelding, der i panelets øjne spiller Esbjergtræner Colin Todd gode kort på hånden, inden en kamp, der kan sætte gang i krisesnakken på Heden.

Trænerne hos Silkeborg og SønderjyskE, de to eneste, der ikke har vundet i Superligaen indtil nu, bliver sammenlignet, og panelet forklarer, hvorfor Silkeborg er klare nedrykningsfavoritter hos Oddset til odds 2,8.

Og så har debutvært Sture Sandø været i gemmerne for at minde chefredaktøren om, hvem han havde som sølv-favorit før sæsonen.

Programmet bliver præsenteret i samarbejde med Oddset

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

PSG’s europæiske drømme hviler på baskiske skuldre

PSG’s europæiske drømme hviler på baskiske skuldre

Podcast om Manchester City: Så stor er forskellen mellem Guardiola og Mourinho

Podcast om Manchester City: Så stor er forskellen mellem Guardiola og Mourinho