logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: Tillykke med førstepladsen Manchester United

Mediano PL: Tillykke med førstepladsen Manchester United

Manchester United topper dette års liste fra Deloitte Football Money League, hvor de 20 største klubber, målt på indtægter, rangeres. Det forsøger vi at blive klogere på i denne udsendelse, hvor du også får en unik taktisk analyse af Manchester City mod Tottenham.

Af Daniel Sichlau

Hvordan generer man flest indtægter? Qua de sportslige resultater eller via sponsorater og partnerskaber med alt fra spiritusfirmaer til Uber og musiktjenester? Det forsøger vi at blive klogere på i denne uges Mediano PL, hvor United-kender og skribent på Mediano Magnus Kraft er på besøg sammen med debutanten Rasmus Monnerup, der til daglig arbejder som FC Roskildes First Team Coach.


Her giver Magnus Kraft os overblik over Manchester Uniteds enorme kommercielle indtægter, og giver os perspektivet for fremtiden. Er der egentlig en grænse for hvor meget man kan sælge ud af arvesølvet? Eller er det bare den moderne fodbolds naturlige udviklingskurve?

Rasmus Monnerup giver os over 20 minutters taktisk analyse af opgøret mellem Manchester City og Tottenham. Hvor gik Guardiola rigtigt i byen? Og hvilke nøglespillere kan man fremhæve fra opgøret? Monnerup giver os også svaret på 3-backkædens fordele og ulemper, nu hvor det efterhånden er blevet en modedille for både mesterskabskandidater og usikre defensiver.

Vi vender selvfølgelig også rundens resterende opgør. Hvorfor kunne Liverpool ikke finde de rette løsninger mod Swansea? Hvad pokker har Arsené Wenger egentlig tænkt sig med Xhakas manglende disciplin? Og muligvis også sin egen. Hvorfor er Leicester i nedrykningsfare? Og meget andet i denne uges Mediano PL.

Programmet er bragt til dig i samarbejde med Oddset, der er vores partner på udsendelserne.
Gå ind via Oddset.dk/mediano, hvis du lyst til at sætte din viden på spil.

Foto: Matthew Lewis / Getty Images

Kom med ind i FC Københavns indre liv: Interview med teknisk direktør Johan Lange

Kom med ind i FC Københavns indre liv: Interview med teknisk direktør Johan Lange

Fra nu af taler vi fankulturen op, er du med?

Fra nu af taler vi fankulturen op, er du med?