Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Silly Season: Sig goddag til Fenerbaches nye folkehelt

Silly Season: Sig goddag til Fenerbaches nye folkehelt

Mængden af transferrygter stiger jo tættere vi kommer på Deadline Day. I Silly Season forsøger vi at skille skidt fra kanel. Hør blandt andet om Payet, Ranochia, José Fonte og ugens skøreste rygte 

Af Daniel Sichlau

 

På tirsdag d. 31. januar lukker transfervinduet i, og de kommende dage er dermed sidste chance for forstærkning. Det har en lang række Premier League-klubber selvfølgelig indset, og derfor er der rigeligt at tage fat på. Både hvad angår transferrygter, men så sandelig også hvad angår bekræftede handler.  Vi ser nærmere på det hele i denne udgave af Silly Season, hvor Mikkel Lund Køhler og Mads Gluud fra PLBOLD.DK udgør panelet.

Hvorfor var det at Manchester United sagde farvel til Memphis Depay, når han unægteligt har niveauet til Top 6 i Premier League? Vi diskuterer også Hulls Marco Silva som har allerede været ude og hente det panelet vurderer til at være en blandet pose bolsjer og lottokuponer. For hvorfor skulle Oumar Niasse få succes i en bundklub, når han ikke kunne i Everton? Og kan Markus Henriksen virkelig dække ind for Jake Livermore?

På rygtebørsen er der fokus på Arsenal der endnu engang kædes sammen med et halvdyrt talent, og Tottenham forfølges fortsat af rygter om vedrørende Dele Alli. Det toppes dog af ugens mest kuriøse og latterfremkaldende rygte som giver panelet en masse forrygende forestillinger.

Hør også hvordan det nu bekræftes af Liverpools lokalpresse, at Everton har smidt et bud på en dansk landsholdsspiller.

Flere oplever problemer med embedplayeren. Hvis den ikke loader så klik ind via:
https://soundcloud.com/medianopl/silly-season-special-no-3-mikkel-lund-kohler-mads-gluud


Vi dykker også ned i Swanseas indkøb der på mange måder indikerer vilje til overlevelse. Således kan tilgangen af Luciano Narsingh, Tom Caroll og lignende tolkes som en opgradering, men måske var det også på tide for en hårdt prøvet walisisk flok.

Der er altså lagt op til endnu en tur på rygtebørsen inden vores store Deadline Day på tirsdag d. 31. januar, hvor vi livestreamer lyden fra Pirlos Hule fra kl. 19-22.

Du kan finde links med mere på PLBOLD.DK & Mediano PL.

 

Programmet præsenteres i samarbejde med PLBOLD.DK & Spoomes

Mediano 1. division: Erik Rasmussen og Jacob Andersen om Vendsyssel FF

Mediano 1. division: Erik Rasmussen og Jacob Andersen om Vendsyssel FF

Tro, håb, sammenhold og en serber – Velkommen til Ugandas landshold anno 2017

Tro, håb, sammenhold og en serber – Velkommen til Ugandas landshold anno 2017