logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Silly Season: Jackie Chan sender Alexis Sanchez til Kina

Silly Season: Jackie Chan sender Alexis Sanchez til Kina

Kan det virkelig passe at Manchester United vil byde 80 millioner pund for Harry Kane? Er Jermaine Defoe på vej 'hjem' til West Ham? Og henter Manchester City virkelig Holger Badstuber i vinterpausen? Velkommen til Silly Season, hvor der nørdes transferrygter hele januar måned

Af Daniel Sichlau

Januar er fodboldmediernes svar på julen. Her kan rygter, store som små, skydes afsted til en hungrende masse, der elsker at spekulere. Det markerer vi selvfølgelig på Mediano PL hvor vi, i samarbejde med PLBOLD.DK, dykker ned i rygtebørsen og vurderer validiteten af den massive mængde rygter. Og bare rolig Arsenal-fans. Alexis Sanchez skal ikke til Kina lige foreløbig.

Adam Møller Gomaa (6'eren) og Mads Gluud (PLBOLD.DK) hjælper med at skille skidt fra kanel i denne første udsendelse, hvor Harry Kane-rygtet skydes hurtigere til jorden, end du kan nå at sige Silly Season. Jermaine Defoe får lov til at blive i Sunderland, og Dele Allis flirt med Real Madrid er opfundet til at skaffe clicks på Daily Mirror.

Undervejs kan vi også præsentere en noget kuriøs handel, hvor Viktor Fischer får en ny makker oppe i angrebet hos Boro. Hvem han skal spille sammen med, kan du høre i udsendelsen.

Vi præsenterer også vores skala som rygterne vurderes ud fra, og kårer selvfølgelig ugens skøreste rygte, nomineret af en lytter, som præmieres med et gavekort til Spoomes

Programmet præsenteres i samarbejde med PLBOLD.DK, der er Danmarks største Premier League-nyhedssite. 

London Calling: Her er Chelseas kryptonit

London Calling: Her er Chelseas kryptonit

Tyrkiet og noget helt andet end the usual suspects

Tyrkiet og noget helt andet end the usual suspects