logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

London Calling: Her er Chelseas kryptonit

London Calling: Her er Chelseas kryptonit

Mesterskabskampen er åben igen, takket være Tottenham. Lyt med når Mediano PL dykker ned i den store taktiske analyse bag topopgøret på White Hart Lane leveret af Niels Harild og Johannes Hoff Thorup 

Af Daniel Sichlau

Tottenham var her, der og alle vegne mod Chelsea, der blev straffet på personlige fejl og tilmed fik stoppet deres flotte stime med 13 sejre i træk. Hør med når akademitræner i FC Nordsjælland Johannes Hoff Thorup giver os den helt store taktiske analyse fra opgøret, hvor Victor Wanyama fremhæves som banens bedste. Du kan også blive klogere på hvordan Danny Rose og Kyle Walker adskiller sig fra Marcos Alonso og Victor Moses. 

Niels Harild giver sit besyv med, når samtalen falder på Arsené Wengers tid i Arsenal. Er fundamentet stærkt nok? Har Alexis Sanchez en fremtid i projektet? Er det et spørgsmål om tid før Hector Bellerin finder hjem til Spanien? Og er Olivier Giroud stadig et juletræ uden stjerne?

Vi vender også de nye drenge i klassen. Her venter vi, i skrivende stund, stadig på at Marco Silva overtager tjansen i Hull City, mens Paul Clement skifter Bayern München ud med walisiske Swansea og en benhård bundkamp.

Og hvem er det egentlig der har tisset i Guardiolas sangria? Det og meget andet i årets første udgave af Mediano PL.
 

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset, der er vores partner i hele 2017 også. Tak fordi du abonnerer, downloader og lytter med!

FOTO:  Clive Rose / Getty Images 

Mediano Superliga: Wieghorst som min bedste træner, Strudals farvel til AZ og FCM leger FCK

Mediano Superliga: Wieghorst som min bedste træner, Strudals farvel til AZ og FCM leger FCK

Silly Season: Jackie Chan sender Alexis Sanchez til Kina

Silly Season: Jackie Chan sender Alexis Sanchez til Kina