logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

FA Cup Special: Fodboldens DNA finder du her

FA Cup Special: Fodboldens DNA finder du her

En skøn weekend fuld af FA Cup-kampe er forbi. I denne Mediano PL Special dykker Thomas Gravgaard og Casper Høygård ned i turneringen med alt hvad det indebærer af kultur og vilde anekdoter

Af Daniel Sichlau

Vi kunne have sat os ned for at diskutere weekendens FA Cup-runde, men det er jo langt sjovere at nørde helt i bund, og finde de bedste minder frem fra gemmerne. Derfor invitererede vi Thomas Gravgaard & Casper Høygård (begge fra Discovery Networks) til en time fuld af utrolige historier fra verdens ældste klubturnering. De bliver krydret med jeres indspark, hvor alt fra Cantonas finalemål til Henrys genkomst fremhæves som de absolut bedste øjeblikke. 

Hør også om hvordan FA Cup'en har stået i hestens tegn flere gange, hvordan Plymouth kunne spekulere i at brænde straffespark mod Liverpool, og hvad Alex Ferguson fremhæver som en af sine største fortrydelser.

Du kan også blive klogere på hvad Victoria Beckham har med Peterborough at gøre, hvad den sidste tilbagelevende Newcastle FA Cup-vinder brugte sin bonus på, og hvordan keeper David James sørgede for at Liverpool skød sig gevaldigt i foden, og serverede et overskrift til den sultne engelske tabloidpresse. Alt dette i vores FA Cup special leveret i samarbejde med vores partner Oddset.

Programmet præsenteres i samarbejde med Oddset.

Foto: Central Press / Stringer

FA Cup: Her er de bedste øjeblikke

FA Cup: Her er de bedste øjeblikke

Tag med til Rwanda - når ånderne er med på banen

Tag med til Rwanda - når ånderne er med på banen