Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: Drama, knæk i toppen og nye problemer

Mediano Superliga: Drama, knæk i toppen og nye problemer

Mediano Superliga Podcast: Der var masser af røde kort og dramatiske situationer, men også hold, der kom lidt ud af problemerne og nogle, der kom dybere ind i dem. Det behandler dagens panel med Jamil Fearrington og Francis Dickoh.

Af Peter Brüchmann

I denne gennemgang af 12. Superliga-runde er udsendelsen både sendt direkte på video som Facebook Live søndag aften, og den er samtidig optaget som podcast. Derfor vil du i udsendelsen høre et lidt anderledes setup, end vi normalt har i vores gennemgang af Superligaen - kun på lyd.

Det er i kraft af et samarbejde med Arbejdernes Landsbank, at vi kan udvide formatet. Her er først den aktuelle udsendelse optaget søndag aften:

I første omgang gør vi det fire gange i løbet af efteråret. Første gang, vi gjorde det den 1. oktober var tidligere direktør i Parken Dan Hammer og tidligere angriber  Anders Jochumsen gæster. Det blev til denne udsendelse:

I den nye udsendelse kan du høre fodboldspillerne Jamil Fearrington (Brønshøj) og Francis Dickoh (tidligere topspiller) analysere følgende emner:

  • Hvor meget har FC København med to nederlag på stribe spillet sig ud af mesterskabskapløbet?
  • Eller har man bare åbnet døren til mesterskabet op? Og hvor meget?
  • Spiller Brøndby og FC Midtjylland med om mesterskabet?
  • I hvilket omfang?
  • Hvor langt rækker FC Nordsjællands topplacering?
  • Hvor mange pladser er åbne i top 6?
  • Hvor meget kan de store byer i provinsen håbe på at rokke ved de nuværende positioner?
  • Hvad med AGF og David Nielsen?
  • Hvad kan man udlægge af første Randers-kamp med Ricardo Moniz som træner?
  • Og meget mere.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Arbejdernes Landsbank – og som altid med Oddset. Lige nu er der fokus på Oddset Awards – du kan vinde en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvis du har lavet verdens bedste kupon, hvor alt sidder i skabet eller den mest uheldige, hvor der liige mangler en ting. Gå ind på OddsetAwards.dk og se hvad det handler om.

Og så er Arbejdernes Landsbank partner her – sammen med dem laver vi ialt udsendelser om Superligaen om søndagen, hvor vi sender via Facebook Live og hvor udsendelsen også udgives som podcast. Det er det, man kalder ’Danskernes Foretrukne Bank’, der gør det muligt, at vi kan sende søndag aften og lave flere udsendelser.

Som altid på Mediano prøver vi at gøre alting så transparent som muligt. Det er ikke skjult reklame. Disse virksomheder betaler for at være med, men det er Mediano, der vælger, prioriterer og redigerer indholdet. Sådan har alle udsendelser været siden maj 2016, hvor vi sendte første gang.

Hvis du gerne vil finde flere end de odds, som Mediano har valgt ud til dagens udsendelse hos vores partner, Oddset, så kig forbi her:

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Champions League Special - Preview, alt om fodboldrejser til de store kampe og et par staldtips

Champions League Special - Preview, alt om fodboldrejser til de store kampe og et par staldtips

Fodboldministeriet: Fredag d. 13. og Pingelings pokaltæsk

Fodboldministeriet: Fredag d. 13. og Pingelings pokaltæsk