Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Superliga runde 13: TV-penge, Mål-Pål og uldsokker i løbesko

Superliga runde 13: TV-penge, Mål-Pål og uldsokker i løbesko

Der er plads til både de store og små deltaljer i denne uges udgave af Mediano Superliga, når Jonathan Hartmann og Dan Hammer kigger ind i Pirlos Hule til en snak om alt fra udbetalingen af TV-penge til samarbejdet mellem Quincy Antipas og Pål Alexander Kirkevold. Der er nok at tage fat på efter en spændende runde 13 i Superligaen.

AF SØREN KUSK

Hvordan er det nu med de tv-penge? Og hvor meget betyder de 2,7 millioner som FC Nordsjælland anslået har smidt efter 4-0-kampen i Hobro? Det er blot ét af temaerne i dagens udsendelse, men det er ikke desto mindre meget relevant, når runde 13 i aften slutter med Randers-AaB. Da er vi nemlig halvvejs i 2017/2018-udgaven af Superligaens grundspil. Derfor udbetales en del af puljen i denne uge, og det er ikke helt lige meget, hvor mange millioner, der tilfalder den enkelte klub.

Vi kigger selvfølgelig også nærmere på de kampe, der blev spillet henover weekenden, hvor Silkeborg vandt 1-0 på et frisparksmål af Robert Skov, mens FC Nordsjælland blev spillet bagud af DS Arena. Du finder udsendelsen her: 

I dagens podcast kan du desuden blive klogere på...: 

  • Jonathan Hartmanns syn på midtbanen i Brøndby IF 
  • Hvordan Thomas Nørgaard er som træner 
  • Pål Kirkevolds situtation i Hobro 
  • Om Alexander Sørloth er den bedste i Superligaen i øjeblikket
  • Hvorvidt Nicolai Larsen bør starte inde på fredag for FC Nordsjælland
  • Hvad dagens gæster tænker om SønderjyskEs offensiv
  • ... og meget, meget mere. 

Medianos partner på disse udsendelser er som altid Oddset. Takket være dem kan vi fortsætte med at lave disse podcasts. Derfor er der odds med i samtalen, der hvor det er relevant, og bliver du inspireret, så besøg oddset.dk/mediano! Lige nu kan du få odds 90 på, at Pål Kirkevold scorer i resten af efterårets kampe. 

Topfoto: Jan Christensen / Getty Images

 

Mediano PL - runde 9: Contes ustabile Chelsea, ustoppelige Kane og Huddersfields sensation

Mediano PL - runde 9: Contes ustabile Chelsea, ustoppelige Kane og Huddersfields sensation

Fodboldministeriet: Mandarinens comeback, konflikt og legende-tis

Fodboldministeriet: Mandarinens comeback, konflikt og legende-tis