logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

bulibold: Tysk krise i Europa og sportschef-exit

bulibold: Tysk krise i Europa og sportschef-exit

Værten Arnela Muminovic diskuterer sammen med gæsten Nicolai Lisberg de dårlige tyske resultater i Europa. Og så bliver der også analyseret på Kölns farvel til sportschef Jörg Schmadtke.

AF ARNELA MUMINOVIC

De tyske klubber præsterer ikke på højt niveau på den europæiske scene i denne sæson. For få år tilbage var alle fire tyske hold videre fra deres respektive Champions League-grupper. Men i denne sæson har Bayern, Dortmund og RB Leipzig haft svært ved at dominere og sejre i den fineste klubturnering. Og værre står det til i Europa League, hvor Hoffenheim, FC Köln og Hertha Berlin taber mere, end de vinder.

Men hvad er problemet, hvad er der sket de seneste år - og hvordan kan man ændre denne trend? Det diskuterer værten Arnela Muminovic med podcastens faste ekspert, Nicolai Lisberg her:

Derudover bliver der også tid til at analysere FC Köln farvel til sportschef Jörg Schmadtke, der har valgt at stoppe samarbejdet, selvom parterne ellers havde papir på hinanden indtil 2023. Et overraskende valg for de fleste, og beslutningen kan i sidste ende få betydning for Frederiks Sørensens træner Peter Stöger.

Bayern Münchens start under Jupp Heynckes bliver også diskuteret. Hvilke spillere har vundet ved trænerskiftet - og hvem har tabt? Og har Heynckes allerede nu revolutioneret spillestilen i klubben? Dortmund og Bremens præstationer bliver også vendt i udsendelsen, hvor Muminovic og Lisberg vurderer Delaneys præstationer i Bremens-krisetider. Og hvad skal der ske med landsholdsspilleren til sommer?

God fornøjelsen med podcasten.

Topfoto: Dan Mullen / Getty Images

AC Horsens Special - truet af lukning, udenlandske investorer og Bo som den rette mand på rette tidspunkt

AC Horsens Special - truet af lukning, udenlandske investorer og Bo som den rette mand på rette tidspunkt

AaB Special - Torben Boye som legenden med de 560 kampe

AaB Special - Torben Boye som legenden med de 560 kampe