logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano U: Hvordan skaber B93 den næste Zanka, Kadrii eller Toutouh?

Mediano U: Hvordan skaber B93 den næste Zanka, Kadrii eller Toutouh?

I weekendens kamp mod Hvidovre havde B93 9 spillere af egen avl på banen ud af 11 startere. Hvilke værdier og metoder ligger til grund for den succes, og hvordan kan førsteholdet blive endnu yngre? Kan man skabe den næste Youssef Toutouh eller Baskim Kadrii, og hvad betyder sådanne navne for klubben? Det er blot nogle af de spørgsmål, Søren Kusk har med til Talentchef og Cheftræner Sune Lærkedahl Jensen og U17-cheftræner Martin Jensen i dagens udsendelse, hvor Mediano U er på klubbesøg i 2. divisions-klubben på Østerbro.

AF SØREN KUSK

*Udsendelsen er sponsoreret af Eye4TALENT*

På en grå og kold novembermorgen får du nu muligheden for at komme med en tur til Østerbro, hvor B93 bor. Ambitionen er, at førsteholdstruppen en dag skal bestå af 80% spillere af egen avl. Og til at hjælpe den udvikling på vej har Sune Lærkedahl Jensen også to kasketter på, da han både tjener som cheftræner og talentchef i andendivisionsklubben. 

I dagens udsendelse er der fokus på skridtet fra ungdoms- til seniorfodbold og hvordan man arbejder bedst med spillerens ansvar for egen læring, og du finder den lige her: 

I dagens udsendelse kan du desuden blive klogere på...: 

  • B93's grundsten, de har bygget deres træning op omkring
  • Afvejningen mellem teknisk og analytisk træning
  • Forholdet til forældrene og deres rolle i dagligdagen
  • Forholdene i en B-licens-klub kontra en A-licens-klub
  • Konkurrencesitutationen i København og på Østerbro
  • ... og meget, meget mere. 

Vores partner på U-konceptet er eye4TALENT - Danmarks nye stærke platform for talentudvikling, der samler alle oplysninger og hvor spilleren selv tager og får ejerskab for sin egen udvikling - der er partner på disse udsendelser. Der er tale om en kommerciel partner, men der er også tale om et fælles mindset om udvikling af mennesker, som Mediano deler med eye4TALENT. 

Læs og hør meget mere om dansk talentudvikling i sektionen Mediano U, som er lavet i samarbejde med eye4TALENT: Mediano U. Eye4TALENT  er en platform for talent-udvikling, hvor der er tale om en 360 graders platform, hvor alt er samlet ET sted, så spillere, trænere, scouts og managers kan se det samme.

Se mere på Eye4Talent.com. 

Topfoto: Lars Rønbøg / Getty Images

Historien om Mediano - fortalt gennem Aarhus Universitet

Historien om Mediano - fortalt gennem Aarhus Universitet

Historien om Thomas - nu som podcast: Drengen som fodbolden ikke  elskede

Historien om Thomas - nu som podcast: Drengen som fodbolden ikke elskede