logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Her er de irske svagheder Danmark skal udnytte - optakt til VM-afgørelsen

Her er de irske svagheder Danmark skal udnytte - optakt til VM-afgørelsen

Trods 0-0 i Parken er optimismen intakt i Mediano-studiet, for der er muligheder mod et irsk hold, der ikke kommer til at være voldsomt anderledes end lørdag aften

Af Jacob Staehelin

Det blev aldrig den fest i Parken, som alle håbede på. Men det er ikke en katastrofe at have spillet 0-0, for den irske gameplan er lettere gennemskuelig end den danske - og det kan meget vel være nok til at sikre sig adgang til VM.

Sådan lyder det fra dagens to gæster, Jonas Hebo fra HIK og Christian Sørensen, trænerkollega med Jonathan Hartmann i Lyngby, og de har begge dansk avancement som forudsigelse i denne podcast, der er bragt i samarbejde med Danske Spil/Oddset.

For nok var der ikke meget, der lykkedes for det danske landshold, men der var tegninger til noget af det rigtige i de passager af spillet, hvor det lykkedes at vende spilretningen gentagne gange og dermed få forrykket en kompakt irsk defensiv. Den metode skal finpudses, hvis Danmark skal gøre sig forhåbninger om at spille med i Rusland til sommer.

Og det er i høj grad den danske offensiv, der er til debat, for defensivt er der tryghed ved, at Irland ikke har voldsomt meget at byde på. Og skal den danske offensiv have mere succes, kunne vejen være at lade Yussuf Poulsen starte inde i stedet for Andreas Cornelius. 

Foto: Getty Images

Brøndby Special - Kim Vilfort udnævnt til Brøndbys 'Share Legend' og her i stort interview

Brøndby Special - Kim Vilfort udnævnt til Brøndbys 'Share Legend' og her i stort interview

Fodboldministeriet:  Dyre behandlinger, Stures comeback og et par på kæben

Fodboldministeriet: Dyre behandlinger, Stures comeback og et par på kæben