logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Her er Medianos partnere - dem, der gør det muligt, at vi kan lave masser af indhold

Her er Medianos partnere - dem, der gør det muligt, at vi kan lave masser af indhold

Dem, der står bag Mediano: Vi elsker, når nogen skriver, at vi laver gode udsendelser eller gode artikler. Vi elsker også, når nogen af jer ligefrem deler vores indhold med jeres venner. Men grunden til, at Mediano overhovedet findes, er de virksomheder, der tror på Medianos model og har valgt at være partnere med os.

 

Der er næsten ikke noget bedre end at få et klap på skulderen eller bare et par ord om, at lyttere, læsere og seere godt gider bruge tid på vores indhold. Det er især skønt, når vores dygtige eksperter som Monnerup, Hartmann, Dickoh, Hebo eller Jamil får en tommel op for analyser eller indsigter, som de har været med til at skabe. Vi er sådan set også glade, når det bliver lidt kritisk, fordi vi ofte kan lære af det - ja, ok, ikke det hele, men det meste :-)

Det er dog afgørende for at kunne lave indhold, som er gratis for brugerne og blottet for banner-reklamer og alskens larm, at vi har kommercielle partnere, som betaler for at nå ud til jer mange seere, læsere og især lyttere. Det første år havde vi på Mediano mere end to millioner brugersessions alene på podcast. I det næste leveår, 2018, håber vi at få tre millioner brugersessions. Det er det allerstørste bevis på, at vi er relevante for nogen af jer derude.

Tak for det.

Men det kan vi kun gøre, fordi der er virksomheder, der betaler, så vi kan lønne vores medarbejdere, give et honorar til vores eksperter og have udstyr, så vi kan lave god lyd og fine billeder. Og alt, hvad der ellers skal til for at drive sådan en butik.

Her kommer derfor en gennemgang af de virksomheder, der står bag Mediano - og er den reelle årsag til, at vi findes.

Vi kalder dem partnere. For vores skyld må man også kalde dem sponsorer. Det afgørende i alle vores modeller er, at ingen slukker for en udsendelse og er blevet udsat for skjult reklame. Alt skal være tydeligt. Men vi går så vidt muligt også efter så relevante partnere som muligt, så det ikke er irriterende lyd, men noget, der bidrager til en god udsendelse.

Vi ved, at vores model hidtil ikke har været så udbredt i Danmark. Den er særdeles velkendt i internationale podcast. Derfor gør vi også meget for at forklare vores model, så alt er transparent. Vi har som hovedformål følgende punkter:

 • Unikt indhold, som du ikke får andre steder.

 • Høj faglighed.

 • Uafhængighed. Det er os på Mediano, der udvælger og bestemmer over indholdet. Vi har partnere, men indholdet er altid 100 procent afsendt af os.

 • Stærke og relevante kommercielle integrationer, så vores lyttere og seere godt kan lide vores partnere. Vores kommercielle partnere skulle gerne blive top-of-heart hos vores lyttere og seere - ikke bare top-op-mind.

 • 100 procent transparens, så intet er skjult reklame. For pokker: Vores partnere betyder, at vi findes. Så skulle da pokker prøve at skjule dem.

Oddset

Oddset her er allerede i gang med sin tredje periode på Mediano. Det var Oddset, der troede på os, da vi gik i luften til EM i fodbold 2016 og vi valgte at sende mere end 30 morgener i træk - med relevante analyser af kampe, målscorere og begivenheder i turneringen.

Så lavede vi  derefter en aftale med Oddset, der gik resten af 2016, og lige nu er vi gang med en aftale for hele 2017, så det er Oddset, der er makker på vores udsendelser om:

 • Superliga

 • Premier League

 • Champions League

 • Fodboldlandsholdet

 • Og så var det også Oddset, der gik ind i kvindefodbolden til EM i sommeren 2017.

Logo - Oddset.jpg

Arbejdernes Landsbank

En anden rigtig god partner er Arbejdernes Landsbank, der er med til at sikre, at vi kan bringe masser af godt indhold i vores udsendelser. Arbejdernes Landsbank er sponsor eller partner på følgende formater:

 • Mediano Fan - hvor vi taler den danske fankultur op og søger efter nye vinkler, der kan skaffe flere tilskuere på stadion og være del af en stærkere dansk fankultur

 • 10 ekstra udsendelser om Brøndby, AGF og FC Nordsjælland, hvor Arbejdernes Landsbank enten er hovedsponsor eller markant partner på trøjer og tribuner.

 • Mediano Superliga Live - flere udsendelser søndag aften i efteråret 2017, hvor vi analyserer aktuelle Superliga-kampe i op til halvanden time via Facebook Live - udsendelserne bliver også udsendt som podcast.

 • EM i kvindefodbold, hvor AL Bank, 3F og Oddset var de tre partnere.

Her er Arbejdernes Landsbank på ryggen af Daniel Agger og på tribunen på Brøndby Stadion. Mediano laver også udsendelser om Brøndby i et samarbejde med banken. Foto: Getty Images.

Her er Arbejdernes Landsbank på ryggen af Daniel Agger og på tribunen på Brøndby Stadion. Mediano laver også udsendelser om Brøndby i et samarbejde med banken. Foto: Getty Images.

Strive Sport

Hos Strive Sport er der fokus på La Liga og Serie A. Strive Sport er ny partner på Mediano fra september 2018.

Vi ser frem til samarbejdet i efteråret 2018. Strive Sport træder ind i partnerskab på følgende udsendelser:

 • Hovedpartnerskab på ”Mediano La Liga”

 • Hovedpartnerskab på ”Mediano Serie A Magasinet”

 • Partner på ”Mediano Preview”

 • Hovedpartner på ”Strive Special” - podcastudsendelser i Mediano Preview serien med fokus på udvalgte kampe

Fagforeningen 3F

Fagforeningen 3F er også en af Medianos faste partnere og sammen med dem har vi lavet mange aktiviteter. 3F er partner på vores udsendelser om:

 • Kvindefodbold og 3F Ligaen

 • Mediano Fan, hvor vi forsøger at sætte nogle værdier i centrum og tør tage stilling. Partnerne i det samarbejde er 3F, Arbejdernes Landsbank og så Mediano. Vi forsøger at finde veje til en stærkere dansk fankultur og ser fodboldfans som en ressource og ikke som et problem. Det samarbejde blev lanceret på grundlag af følgende artikel og programerklæring: Fra nu af taler vi fankulturen op - er du med?

 • Fodboldens Folkemøde - en af Aarhus Festuge. Her samlede vi to dage i september fodboldfolk til et arrangement under Festugen med deltagelse af Morten Olsen og en række fremtrædende aktører og debattører.

 • Superligaen og 3F Bold - på besøg i så godt som samtlige danske Superligaklubber for at lave godt indhold, mens vi samtidig fortalte om den store nye turnering 3F Bold.

Travel Sense

Med rejsebureauet Travel Sense sætter vi fokus på fodboldrejser, og vi har afviklet flere udsendelser fra Travel Senses kontor. Vi fortæller ekstremt tydeligt vores lyttere, hvordan sammenhængen er, og at vi taler om fodboldkultur og rejser i et kommerielt samarbejde. Det er entydigt Mediano, der definerer indholdet, og så trækker vi på ekspertisen fra Travel Senses hold på fodboldrejser. Indtil nu har lytterne været glade for og fundet relevans i de oplysninger, vi har bragt frem i disse temaudsendelser.

Her har vi foreløbig lavet indhold om:

 • Premier League

 • Champions League

 • La Liga

Logo - Travel Sense.png

Hummel

Hummel er en kommerciel partner på Mediano, men vi deler også et mindset om at hylde fodboldens helte og den historik, vi står på skuldrene af.

Derfor lavede vi en række udsendelser om 25 året for Europamesterskabet i 1992 i sommeren 2017, mens vi i efteråret 2017 besøger klubber som AaB, AGF, Brøndby, AC Horsens og SønderjyskE for at tale med og om nogle af legenderne i disse klubber.

Logo - hummel.png

Eye4TALENT

Sammen med eye4TALENT laver vi serien Mediano U om dansk og international talentudvikling.

Vi besøger en række af de største akademier i Superligaen og omegn, men vi kigger også på talentudviklingen i mindre klubber.

Vi deler også her et fælles mindset om måden at udvikle spillere og mennesker på. Det handler om at lade spilleren tage ejerskab for sin egen udvikling, og det er hvad eye4TALENTs digitale produkter og platforme kan.

Logo - eye4Talent.png

Flickball

Endelig er der Flickball, der leverer de borde, som vi bruger i vores analyser af fodboldkampe i forbindelse med Champions League, landskampe og Superligaen.

Også her er der et kommercielt samarbejde, og vi fortæller så tydeligt som muligt, hvordan sammenhængen er, så intet er skjult reklame. Men vi fortæller selvfølgelig også seerne - dette foregår primært via Facebook Live - hvad Flickball er for en størrelse.

Logo - Flickball.jpg

Leo Vegas Sport

Leo Vegas har hele 2017 været fast partner i Fodboldministeriet.

Og så har vi i efteråret 2017 lavet formel 1 podcasten 'Mediano Grand Prix' i et samarbejde med Leo Vegas Sport.

Her nørder Jan Sommer sammen med sine to faste gæster løs med god brug af spørgsmål fra lytterne. Det er Ronnie Bremer og Bo Baltzer, der udgør panelet.

Logo - Leo Vegas Sport.png

Andre samarbejdspartnere

Og så har Made by Marble hjulpet os med at producere Facebook Live og i det hele taget været drivende i vores live setup til streaming.

Real Dream hjælper os også med at producere video og hjalp os med vores video-produktion til Banen Rundt, da vi besøgte Mathias Jensen i FC Nordsjælland. Den kan du se her:

Foto: Getty Images

CL: Finalekampen på Anfield, Feyernoords nedtur og mulige overraskelser

CL: Finalekampen på Anfield, Feyernoords nedtur og mulige overraskelser

Marcondes Special: Kom helt tæt på Superligaens topscorer, månedens spiller og Brentfords nye dansker

Marcondes Special: Kom helt tæt på Superligaens topscorer, månedens spiller og Brentfords nye dansker