logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL - runde 13: Stor analyse af Liverpool-Chelsea, sæsonstatus og The Ones Who Got Away

Mediano PL - runde 13: Stor analyse af Liverpool-Chelsea, sæsonstatus og The Ones Who Got Away

Mediano PL har i denne uge fokus på topkampen mellem Liverpool og Chelsea med dybdegående analyse. Og så gør vi status efter den første tredjedel af sæsonen og tager en snak om nogle af de spillere, som klubberne lod gå og som nu har succes andre steder. 

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset

AF Adam Møller Gomaa

I denne udsendelse får du den helt dybe analyse af Liverpool-Chelsea, hvor vi blandt andet vender, hvorfor Mohamed Salah passer perfekt til Liverpool men ikke til Chelsea, om Eden Hazard fortsat kan hæve sit niveau, og om Coutinho er bedst i en dybereliggende rolle eller fremme som 10’er, hvor han kommer mere i mellemrummet. Vi går helt ned i materien på storkampen fra Anfield, og vores ekspertpanel er ikke imponerede af de to manageres tilgang til opgøret, som dog bød på flere interessante taktiske elementer.

De to paneldeltagere er i denne uge en af Medianos faste analytikere, cheftræner i FC Roskilde, Rasmus Monnerup, og Mediano-debutant og angrebstræner i Frem, Christian Holst, som i øvrigt har 50 landskampe på CV’et.

Du kan høre hele ugens udsendelse her: 

Vi når desuden at vende alle rundens øvrige kampe, selvom der ikke er tid til lange udredninger om alle kampe og hold. Den store snak om Manchester-klubberne får I, når der er Manchester-derby d. 10. december. Husk også, at der er midtugerunde i Premier League, så det er allerede på torsdag, at næste udgave af Mediano PL er klar i dit podcast-feed.

Udsendelsen er sponsoreret af Oddset, som er en af Medianos mange samarbejdspartnere og sponsorer. Vi er meget glade for virksomheder som dem. De er med til, at vi kan lave det her medie. Så vi prøver ikke at skjule dem – tværtimod. Bare så lyttere og læsere ikke er i tvivl.

I sidste uge fik vi også – endelig – partnere på vores La Liga-magasin, så det nu kan udkomme i fast, ugentligt format. Fik du ikke hørt den første udsendelse, så finder du den her:

I denne podcast kan du også høre eksperternes bud på:

  • Om Newcastles deroute kommer til at fortsætte.  
  • Om Everton og West Ham er i reel nedrykningsfare.
  • Om Pierre-Emile Højbjerg får en revival i Southampton.
  • Om Watford kan fastholde positionen i den bedste halvdel.
  • Om Tottenhams sæson er ved at smuldre efter en ny omgang europæiske tømmermænd.
  • Om Manchester Uniteds trup er bedre gearet end Tottenhams til at konkurrere både nationalt og europæisk. 
Odd.st/mediano

Foto: Getty Images/Shaun Botterill

Mediano Superliga - Ekstra-udsendelse om FC Midtjylland og AGF. Med mere

Mediano Superliga - Ekstra-udsendelse om FC Midtjylland og AGF. Med mere

Mediano Superliga: Falder brikkerne på plads nu? Og hvem knækker sammen?

Mediano Superliga: Falder brikkerne på plads nu? Og hvem knækker sammen?