logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Hvis trænerne selv kunne vælge ét sted at besøge for taktisk inspiration, ville de vælge ham her

Hvis trænerne selv kunne vælge ét sted at besøge for taktisk inspiration, ville de vælge ham her

Mediano Special Podcast: Hvis du er til taktik, international inspiration og nye tendenser indenfor fodbolden, så sæt dig i selskab med Mads Davidsen og Flemming Pedersen her. Vi kalder dem to af dansk fodbolds taktiske 'ypperste-præster'. Her er i hvert fald et udsyn til fodbolden derude, som vi glæder os til, at I skal lytte til.

Af Peter Brüchmann

For et år siden inviterede vi Mads Davidsen og Flemming Pedersen i studiet for at diskutere internationale tendenser. Dengang var spørgsmålet især, om managers som Pep Guardiola, Antonio Conte, Jürgen Klopp, Mauricio Pochettino med flere kunne flytte Premier League fra at være den mest pengestærke og mest udbredte liga til også rent faktisk at være den bedste.

Den udsendelse tog I ekstremt godt imod. Den er snart hørt af 10.000 lyttere og er brugt som reference i mange gode fodbold-diskussioner. Blandt andet fordi Mads og Flemming er to af de mest respekterede fodbold-professionelle i det her land - og to personer som mange, også fagligt, lytter til.

De to har også skrevet analyser på Mediano. Og nu sidder de her så heldigvis igen. Mads Davidsen er hjemme fra sit job som teknisk direktør i Shanghai SIPG, mens Flemming Pedersen er ved at sende FC Nordsjælland, hvor han er teknisk direktør, på juleferie. 

I denne udsendelse diskuterer de igen internationale tendenser.

Du kan høre hele udsendelsen, der er optaget fredag - dagen inden Manchester City gav endnu en opvisning denne gang mod Tottenham - her:

I udsendelsen kan du høre diskussioner om emner som:

  • Hvor langt er Premier League kommet i forsøget på at tage skridtene helt op?
  • Hvor meget har Pep Guardiola flyttet fodbolden, siden han tog over i Barcelona A i 2008?
  • Hvor kigger man hen lige nu for taktisk inspiration?
  • Hvem ville de to besøge, hvis de fik en uges efteruddannelse som fluen på væggen og under præmissen, at alle ville sige ja?
  • Hvilke positioner på banen er mest interessante lige nu?
  • Og hvilke spillere?
  • For et år siden sagde Flemming Pedersen, at han ikke mente, at Superligaen havde flyttet sig i de 2,5 år, han havde været væk. Hvad siger han i dag?
  • Hvilke elementer i træningen kigges der på, og præcist hvor detaljeret arbejder de trænere, som vores gæster har overværet på arbejde?
  • Og mange andre interessante emner.

Her kan du høre udsendelsen fra 13. december sidste år, hvor Flemming Pedersen og Mads Davidsen første gang kiggede ud over fodbold-verdenen i Mediano-regi - og dengang med fokus på især udviklingen i Premier League:

Flemming Pedersen sendte os i øvrigt efter optagelsen et link til arbejdet i Athletic Bilbao, som han finder inspirerende, fordi man fokuserer så hårdt og vedholdende på fødekæden fra akademiet til La Liga - Pedersen besøgte klubben i 2010:

Hvis du vil høre mere til Mads Davidsen, så find vores podcast og link til udsendelserne i denne artikel efter, at han i denne uge opdaterede os på situationen i og omkring kinesisk fodbold.

Eller hør den seneste podcast om Kina her:

Og hvis du vil høre mere til Flemming Pedersen, hans syn på engelsk fodbold lige nu og hans egne erfaringer fra sin tid i Brentford, så hør ham i denne uges Mediano PL sammen med Morten Nielsen. Den kan du høre her:

Denne udsendelse har ikke nogen kommerciel partner. Der findes en række formater på Mediano, som vi laver, fordi de er vigtige og fordi vi har lyst til at lave dem. Men vi prøver lige nu at samle dem i en pakke, som vi kan tilbyde mulige kommercielle partnere, der er interesseret i at nå ud til et pænt stort publikum. Udsendelsen om fodboldens taktiske tendenser fra sidste år er hørt af foreløbig 9.600 lyttere. Skriv til sindahl@mediano.nu, hvis du vil høre mere om, hvordan dit firma kan nå en ung, attraktiv målgruppe via indhold, som mange holder meget af.

Ikke fordi Mediano skal tjene penge på alt. Men jo flere partnere, vi har, jo mere godt indhold kan vi lave.

Foto: Getty Images

Mediano PL - runde 18: Julens vindere og tabere, City var klasser over Spurs, og De Bruyne er oppe på Messi-niveau

Mediano PL - runde 18: Julens vindere og tabere, City var klasser over Spurs, og De Bruyne er oppe på Messi-niveau

Kina Special - nyt om Hulk, Bassogog, Cannavaro og præsidenten

Kina Special - nyt om Hulk, Bassogog, Cannavaro og præsidenten