logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL - runde 18: Julens vindere og tabere, City var klasser over Spurs, og De Bruyne er oppe på Messi-niveau

Mediano PL - runde 18: Julens vindere og tabere, City var klasser over Spurs, og De Bruyne er oppe på Messi-niveau

Vi ser nærmere på det tætte jule- og nytårsprogram, og så dissekerer vi Manchester Citys imponerende sejr over Tottenham. Igen var Kevin De Bruyne i særklasse og viste, at han har nået Messis og Ronaldos niveau.  

AF Adam Møller Gomaa

Det blev en weekend med smalle sejre til alle tophold på nær Liverpool, der tævede Bournemouth og Manchester City, som endnu engang satte en konkurrent til vægs med 4-1 sejren over Tottenham. Her får du grundig analyse af den kamp, hvor Kevin De Bruyne igen var banens store oplevelse, og hvor Christian Eriksen igen fik scoret på Etihad – som han har for vane. Og så ser Mediano PL-holdet naturligvis frem mod de mange kampe, der venter i julen, hvor hvert hold skal i aktion fire gange, og der virkelig kan blive rykket rundt i tabellen.

I denne uge består ekspertpanelet af akademitræner i FC Nordsjælland, Johannes Thorup, og Morten Nielsen, der spillede i Chelsea fra 2005 til 2009, som blandt meget andet forsøger at finde ud af, om Antonio Conte har plads til både Fabregas, William og Pedro i sin startopstilling, og om Jack Wilshere er løsningen som bindeleddet mellem forsvar og angreb i Arsenal.

Hør hele udsendelsen her:  

Vi når også forbi den overraskende sejr til Crystal Palace i udekampen mod ellers velkørende Leicester, og så taler vi om Mohamed Salahs vilde sæson og hans betydning for Liverpool-holdet, og om de udfordringer Newcastle står overfor i en periode, hvor de er i frit fald og er blandt favoritterne til at rykke ned.

Efter midtugerunden udkom Mediano PL naturligvis også, og i torsdagens udsendelse kan du høre Morten Nielsen og Flemming Pedersen dele ud af deres erfaringer og viden fra helholdsvis Chelsea og Brentford. Har du ikke hørt den udsendelse endnu, kan du finde den her: 

Udsendelserne er sponsoreret af Oddset, som er en af Medianos mange samarbejdspartnere og sponsorer. Oddset betaler for at være med, og her på Mediano er vi stolte af vores partnere, og vi skilter åbenlyst med dem. Firmaer som Danske Spil, der står bag Oddset, er grunden til, at Mediano findes i det omfang, vi gør. De er grunden til, at vores brugere får gratis indhold. En stor tak til Oddset for, at vi kan lave en masse fedt indhold om engelsk fodbold på Mediano.

I denne udsendelse kan du desuden høre eksperternes bud på:

  • Om Guardiola er verdens bedste træner.
  • Om Mark Hughes’ dage i Stoke snart er talte.
  • Om Rafa Benitez kan overleve krisen i Newcastle.
  • Hvordan Eric Dier fungerer i Tottenhams midterforsvar.
  • Om Evertons optur og Swansea nedtur fortsætter mandag aften.    
  • Hvordan pokker Huddersfield pludseligt kunne vinde på udebane.
  • Om Joe Hart skal gå i panik og finde sig et nyt sted at spille i forhold til VM-chancerne efter at have mistet pladsen til Adrián.    
Odd.st/mediano

Foto: Getty Images/Laurence Griffiths

Mediano 3F Liga: Året der gik med masser af drama

Mediano 3F Liga: Året der gik med masser af drama

Hvis trænerne selv kunne vælge ét sted at besøge for taktisk inspiration, ville de vælge ham her

Hvis trænerne selv kunne vælge ét sted at besøge for taktisk inspiration, ville de vælge ham her