logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano PL: De udenlandske manageres invasion, Kanes rekordår og opsamling på julen

Mediano PL: De udenlandske manageres invasion, Kanes rekordår og opsamling på julen

Mediano PL tager denne gang et grundigt kig på udviklingen på managerfronten i Premier League, hvor de britiske managere har svært ved at hamle op med de udenlandske, og så vender vi Harry Kanes rekordgode år og samler op på nogle af julens temaer hidtil.  

AF Adam Møller Gomaa

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset.

Vi taler i denne juleudgave af Mediano PL om konsekvensen af de mange udenlandske managere i Premier League. Vi taler om overgangen fra spiller til træner, og om manglende spillererfaring, når man skal være træner på højeste niveau. Derudover samler vi op på Harry Kanes rekordår og på hans udvikling under Mauricio Pochettino, som er én af de udenlandske managere, der har haft stor indflydelse på Premier Leagues overgang fra kun at være en engelsk liga til at være hele verdens liga.

Gæsterne i udsendelsen er Jens Berthel Askou og Jeppe Grønning, som engang krydsede klinger i et alvorligt lokalopgør mellem Skive og Viborg, men nu mødes over en fredelig kop kaffe i Mediano PL. Jens Berthel Askou er assistenttræner i Vendsyssel FF og har tidligere spillet i både Danmark, Tyrkiet og England. I England optrådte han for Norwich og en kort overgang for Millwall, og i Danmark vil mange huske ham fra Silkeborg, Vejle og senest Esbjerg og Skive. Programmets anden gæst, Jeppe Grønning, har fuld gang i sin aktive karriere, hvor han er anfører for Viborg FF, og ved siden af fodbolden læser han kommunikation. 

Hør hele udsendelsen her:  

Vi når også at samle op på første halvdel af sæsonen, hvor vi taler om overraskelser på både klub- og spillerfronten. Derudover vender vi nogle af højdepunkterne henover julen, hvor de to eksperter fremhæver Liverpool, mens de ikke er imponerede over Manchester United. 

I vores seneste Mediano PL-udsendelse diskuterede akademitræner i FC Nordsjælland, Johannes Thorup, og ex-Chelsea og nuværende FC Roskilde-angriber, Morten Nielsen, blandt andet, om Pep Guardiola er verdens bedste træner, og om Kevin De Bruyne har nået Lionel Messis og Cristiano Ronaldos niveau.

Har du ikke hørt den udsendelse endnu, kan du finde den her: 

Udsendelserne er sponsoreret af Oddset, som er en af Medianos mange samarbejdspartnere og sponsorer. Oddset betaler for at være med, og her på Mediano er vi stolte af vores partnere, og vi skilter åbenlyst med dem. Firmaer som Danske Spil, der står bag Oddset, er grunden til, at Mediano findes i det omfang, vi gør. De er grunden til, at vores brugere får gratis indhold. En stor tak til Oddset for, at vi kan lave en masse fedt indhold om engelsk fodbold på Mediano.

I denne udsendelse kan du desuden høre eksperternes bud på:

·      Om Newcastle kan stoppe Manchester Citys vilde stime.

·      Om Sean Dyches idéer ville fungere i Manchester United.

·      Hvor lang tide det tager at lære en træner at kende.

·      Om tabellen kommer til at ændre sig markant i anden halvdel af sæsonen. 

·      Hvad Burnleys sæsonmål skal være efter den første flotte halvsæson.

Odd.st/mediano

Foto: Getty Images/Cahterine Irvill

BossWord - ny podcast om ledelse: Fra JFK og Månen til Mærsk og fremtiden

BossWord - ny podcast om ledelse: Fra JFK og Månen til Mærsk og fremtiden

Om at genvinde sin barnetro

Om at genvinde sin barnetro