logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Fodboldministeriet: VM-lejr og Brødrene Olsen

Fodboldministeriet: VM-lejr og Brødrene Olsen

Hvad er de mest optimale forhold for et landshold under en slutrunde? Bringer Wolny sig foran i den efterhånden dramatiske quiz? Hvad er det Landsholds-Lars er i gang med at planlægge? Og hvad kan bringe Andreas Kraul af Fodboldministeriets sorte liste? Få svarene i denne uges udgave af Fodboldministeriet.

Af Christian Wolny & Sture Sandø

Denne uge spiller VM-lodtrækningen en stor rolle i Fodboldministeriet. Der gås i dybden med, hvor meget stadion- og lejrplaceringer betyder, når hele VM-planlægningen skal falde på plads. Landsholds-Lars kommer med eksempler på, hvad der før har fungeret, når det danske landshold er draget til slutrunder. Fordelene ved at bo i det ene type klima vejet op mod ulemperne ved ikke at være i det klima, som man rent faktisk skal spille kampene i. Jacobsen får også givet den optimale opskrift på, hvordan den perfekte danske lejr ser ud i Rusland til sommer, hvis ellers DBU lytter med.

Blacklisten i Fodboldministeriet er ikke lang. Men den fylder efterhånden umanerligt meget alligevel. Adskillige af verdens bedste lyttere er meget optagede af, om den gode Andreas Kraul skal have en ny chance, eller om han fortsat skal holdes ude i kulden. Landsholds-Lars kommer i denne uge med nye krav, som kan ændre på DR-kommentatorens status. Lige inden der også gives en manual får, hvordan man kan sidde i et TV-studie med en blacklistet person uden at det bliver et problem.

I Landsholds-Lars quiz’en driver den dårlige stemning efterhånden ned langs væggene, når overdommer Producer-Sture fløjter op til dyst. Wolnys sensationelle comeback har fået hovedpersonen til at inddrage CAS i afgørelserne. Og det er efterhånden tvivlsomt, om det overhovedet er muligt for Jacobsen at stoppe blødningen med så stort et manglende fokus i den afgørende fase. Det er hverken kønt at se eller høre på.

I Roulette-runden jagter drengene en AGF-stime mere. Det er de kun én eneste sejr fra at nå i denne uge. Og formålet kan næppe blive mere ædelt, da de spiller i kærlighedens navn og tjeneste på vegne af en af verdens bedste lyttere.

Bambino Pons er ude i en hyldest af Rio Ferdinand til tonerne af Gloria, men det er naturligvis ingen garanti for, at Landsholds-Lars lader sig begejstre.

Det bliver han til gengæld ofte af ugens spørgsmål fra verdens bedste lyttere. Der er alt fra hjørnespark, spillerbusser og motiverende ledere på programmet i denne uge.

Og så sejler det for alvor i Legende News, hvor Jacobsen har så travlt med at ”planlægge noget kæmpestort”, at han ikke selv kan levere en anekdote. Derfor ringes en af de mest nævnte i podcastens historie op for få hjælp. Om ikke andet giver det svaret på, hvem der drak sig af et Superligahold, fordi Brødrene Olsen vandt i Melodi Grandprix, og hvordan Landsholds-Lars fik ladet op til pokalfinalen for OB mod FCK med en 6 timers køretur til en brugtvognsforhandler i Tyskland. Næppe hans stolteste øjeblik…

Alt sammen får du i denne uges udgave af Fodboldministeriet, der er produceret i samarbejde med Faxe Kondi og LeoVegas.  

Husk at du hver mandag kan få Fodboldministeriet direkte ind på din telefon eller iPad ved at ved at abonnere på podcasten i iTunes eller Soundcloud.

Foto: Lars Røndbøg/Getty Images

Mediano PL - runde 15:  Tabubelagte mentale problemer, Arsenal sat af og Mourinhos mange ansigter

Mediano PL - runde 15: Tabubelagte mentale problemer, Arsenal sat af og Mourinhos mange ansigter

Mediano Superliga: Hvor peger pilen i Randers? Og hvordan kommer Nordsjælland til at klare sig uden Marcondes?

Mediano Superliga: Hvor peger pilen i Randers? Og hvordan kommer Nordsjælland til at klare sig uden Marcondes?