logo.png

Vi giver det smukke spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store fodboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Superliga: Hvor peger pilen i Randers? Og hvordan kommer Nordsjælland til at klare sig uden Marcondes?

Mediano Superliga: Hvor peger pilen i Randers? Og hvordan kommer Nordsjælland til at klare sig uden Marcondes?

Hvem skal Thorup vælge i front, når Superligaens bedste forsvar kommer på besøg? Hvordan skal AGF gribe efterårsafslutningen i Brøndby an? Hvem skal tage over, når Marcondes har spillet sin sidste Superliga-kamp? Og var Gravgaard for åbenmundet efter nederlaget i Silkeborg?

Af Sture Sandø

Udsendelsen i denne artikel er sponsoreret af Oddset og Arbejdernes Landsbank

18. runde i Alka Superligaen blev rig på dramaer. Endnu engang blev FCK-toget afsporet efter at have været sat på skinner med en storsejr. David Nielsen fik sit første clean sheet som AGF-træner, men var heldig med at få point mod Helsingør - i Aarhus. Silkeborg tog et vigtigt stik imod Randers i bundkampen. Og Brøndby lagde presset tilbage på FC Midtjylland forud for mandagskampen, hvor OB kommer på besøg.

Dagens panel består Anders Jochumsen, der har en fortid som angriber i blandt andet OB, Lyngby og Herfølge, samt Jonas Hebo Rasmussen, der til dagligt spiller i HIK. De to kommer rundt om samtlige af rundes kampe og taler blandt andet om:

  • Hvem Gravgaard peger på, når han efterlyser en leder?
  • Hvillke fejl Ankersen begik i sit spil overfor Jonathan Amon?
  • Hvorfor Midtjylland er store favoritter imod et OB-hold, der ellers har formået at lukke af?
  • Hvad den elendige start for David Nielsen kommer til at betyde? Han er i øvrigt i den varme stol hos Peter Brüchmann, når han besøger AGF på onsdag.
  • Hvorfor AC Horsens kan ende i den tunge ende af rækken - ligesom sidste år?
  • Om Zorniger bør være bekymret over, om hans angribere scorer tilstrækkeligt mange mål?
  • Og hvad der er Lyngbys helt store problem i forhold til sidste sæson?

Tidskoder:
FCM - OB: 1:22
AGF - FCH: 8:51
HOB - ACH: 23:11
FCK - FCN: 43:47
SIF - RFC: 52:03
SJE - BIF: 1:06:45
LBK - AaB: 1:16:54

Vores partnere - og sponsorer - på denne udsendelse er Oddset og Arbejdernes Landsbank. Oddset har været Medianos faste partner siden maj 2016. Og Arbejdernes Landsbank har lavet en aftale med os, så vi kan lave 10 ekstra Superliga-udsendelser om AGF, Brøndby og FC Nordsjælland, og så er de partner på en række af de almindelige, store Superliga-udsendelser som denne.

Oddset og Arbejdernes Landsbank er samarbejdspartnere. De er sponsorer. Vi er meget glade for virksomheder som dem. De er med til, at vi kan lave det her medie. Så vi prøver ikke at skjule dem – tværtimod. Bare så lyttere og læsere ikke er i tvivl. Ked af, at vi gentager dette så ofte. Men vi vil ikke anklages for, at en enkelt ny lytter en dag skulle frygte, at noget hos Mediano er skjult reklame. Det må det aldrig blive.

Foto: Getty Images/Allan Høgholm

Fodboldministeriet: VM-lejr og Brødrene Olsen

Fodboldministeriet: VM-lejr og Brødrene Olsen

CL: Finalekampen på Anfield, Feyernoords nedtur og mulige overraskelser

CL: Finalekampen på Anfield, Feyernoords nedtur og mulige overraskelser